Franska Öppna 2017 – Odds & speltips för tennis

Tennis är en sport som många i Sverige gärna spelar på när det kommer till betting och odds. Det finns många som är intresserade av sporten och gärna lägger sina speltips på vinnare i en match eller för en turnering.

Här kommer vi att uppdatera dig kring vilka odds som vi kommer att spela på nu när Franska Öppna 2017 har dragit igång.

Odds på tennis

För att vi ska kunna ha vårt spel levande så länge som möjligt så kommer vi att välja ut en vinnare av Franska Öppna 2017. Då har vi en specifik spelare som vi kommer hålla tummarna på lite extra i alla matcher som spelas.

Bland de spelare som vi tror har störst chans att vinna titeln för Franska Öppna 2017 så har vi med kända spelare som har gedigen erfarenhet av stora tuneringar inom tennis.

Den spelare som vi till slut kommer att betta på att vinna turneringen är favorittippad när vi kollar in oddsen som finns att spela på. Det har länge stått mellan två stora spelare när vi ska se vem som tar titeln.

Som vanligt så är det Rafael Nadal och Novak Djokovic favoriter till att plocka hem pokalen och alla de prispengar som står på spel.

Det är en av dessa spelare som vi kommer att tippa vidare till final för att sedan vinna den åtråvärda matchen på Paris bästa plan.

Vårt speltips kommer att hamna på serben Novak Djokovic. Han har under en lång tid visat att han är en storspelare, och har bra form.

Dessutom tycker vi helt klart att oddsen på att Novak Djokovix är såpass bra så att de är värda att spela på.

  • Vårt speltips: Novak Djokovic vinner Franska Öppna
  • Odds: 5.00
  • Bettingsida: bet365

Se matcher från Franska Öppna

Om du bor i Sverige och känner att du vill se matcherna från Franska Öppna live på nätet så kommer vi att kunna hjälpa dig. Det finns nämligen knep som ger dig chansen att streama tennis live online.

Det enda du egentligen behöver göra är att logga in eller skapa ett spelkonto inne på samma sajt som du kan spela på odds.

Inne hos bet365 så kommer de att sända hela Franska Öppna direkt via live streaming. Detta kan du ta del av om du har ett konto, samt gjort en insättning. Ett konto som har pengar inladdat är ett konto som kommer ha tillgång till alla live streams.

Där kommer du att kunna se massor av tennis. Inte minst från tuneringar som Franska Öppna och andra som tillhör Grand Slam.