Frankrike-Sverige: Kan Sverige sno poäng i Paris?

Det är självklart många i Sverige som hoppas på en seger mot Frankrike. En seger på bortaplan skulle verkligen ge Sverige andrum i deras VM-kvalgrupp. En vinst på fredag skulle innebära att Sverige tar ledningen i gruppen.

Huvuduppgiften inför Sveriges VM-kvalgrupp är att hålla något av lagen Frankrike eller Holland bakom sig. I skrivande stund så ligger Sverige på en andra plats i Grupp A, och håller avstånd från Holland med tre poäng.

En riktig rysare väntar på Stade de France den 11 november mellan Frankrike & Sverige. Missa inte chansen att betta på matchen, och ge dig själv extra klirr i kassan!

Avspark: Den 11 november, kl. 20:45
Arena: Stade de France
Visas hos: Kanal 5

Tips på odds & speltips

Det är som vanligt svårt att tippa på landslag i viktiga turneringar och kval. Som landslag är man inte lika sammanspelade, och lagets stabilitet kan variera kraftigt. Detta har vi sett många exempel på när vi spelat på odds.

Inför matchen mellan Frankrike-Sverige den 11/11, så har vi ett speltips. Vårt speltips grundar sig inte alltid på det mest troliga resultatet, utan vi blandar gärna höga odds med mer riskabla bets ibland.

Ska vi tippa på matchen i VM-kvalet med hjärtat, så blir det naturligtvis Sverige som vinner matchen. Men vad talar egentligen för att Sverige ska ro hem segern i matchen mot Frankrike?

Borta från den svenska truppen är troligen Marcus Berg. En målfarlig anfallare som tidigare gjort många mål i den svenska landslagströjan. Han har återigen åkt på smärre skadeproblem, och rekommenderas troligen att vila i matchen mot Frankrike.

Även Mikeal Lustig ser ut att hoppa över matchen mot Frankrike. Backen har en vristskada som måste bli helt läkt innan han återigen kan användas i Janne Anderssons svenska landslag.

Anfallsparet i Sverige kommer mest troligt bli Ola Toivonen och John Guidetti. En ganska svag duo, som förhoppningsvis är hungriga efter att förbättra deras statistik i landslaget.

Frankrike har å andra sidan en frisk trupp där inga större avvikelser finns i sikte. Tråkigt för Sverige som hade behövt all hjälp de kan få.

Vårt spel på odds

När vi tippar matchen, så känner vi till att Sverige är underdogs. De ska egentligen inte vara i närheten att vinna om vi jämför deras trupp med Frankrikes. Trots att oddsen är frestande, så är det långt ifrån säkert att spela på en svensk seger.

Vi älskar att spela på högst möjliga odds, utan att vara dumdristiga. Därför kommer vårt speltips att bli på ett oavgjort resultat. Sverige kan spela mer avslappnat, och känner ingen katastrof om det skulle bli en förlust. Ett lag i underläge är ibland de tuffaste matcherna för ett stort landslag.

  • Frankrike vinner – 1.28
  • Oavgjort – 5.00
  • Sverige vinner – 12.00

Streama Sverige i VM-kval

För att hitta streams på matchen så finns det gott om hjälp. Unibet & Bet365 är de sajter som främst erbjuder livesändningar till Sveriges landslags-matcher.

Vill du hitta en stream med Sveriges landslag den 11/11, så kan dessvärre inte Unibet eller Bet365 hjälpa dig. De har oturligt nog inte de rättigheter som krävs för att livestreama fotboll från Sveriges VM-kval.

Däremot visar de gärna upp andra ligor eller landslagsturneringar. Därför rekommenderas du alltid att leta bland Unibets & Bet365 livestreams innan du tecknar nya tv-abonnemang m.m.

Matchen mellan Frankrike & Sverige kan du istället streama med hjälp av Viafree eller se på Kanal 5.