Frankrike – Holland: Speltips och bäst odds på VM-kvalet

Det är en spännande match i Sveriges grupp som spelas parallellt med Sveriges match mot Bulgarien. Det är otroligt viktiga poäng som står på spel för båda Frankrike och Holland som står på spel. Tar inte Holland poäng blir det nästan omöjligt att ta sig ikapp Sverige om de nu vinner mot Bulgarien.

I vårt speltips går vi igenom förutsättningarna för både Frankrike och Holland i VM-kvalet. Vi tar även fram de oddsen vi tycker är mest värda att spela på. Så läs mer för att ta reda på hur vi spelat i matchen mellan Frankrike – Holland.

Frankrikes Pogba i en enmansshow

Vårt speltips på Frankrike mot Holland

Vi tror givetvis på en jämn match mellan två riktigt bra fotbollslag. Fördelen Frankrike har i form av hemmaplan väger givetvis tungt. Men Holland kommer till matchen ganska desperata och måste egentligen ta poäng för att inte hamna sex poäng bakom Frankrike och eventuellt även Sverige.

I vårt speltips har vi analyserat de olika möjligheterna till bra odds och hur formen ser ut samt vilka spelare som saknas. Men jämför man de olika trupperna håller vi Frankrike som favoriter. De har bättre spelare medans Holland saknar en hel del försvarare.

Bästa spelet

  • Över 2.5 mål i matchen: 1.95
  • Spelbolag: bet365
  • Spelstopp: 31 augusti, 20:45

Frankrike saknar försvararen Raphael Varane som är skadad. Annars ser truppen i sin helhet ut som förväntat. Vi förväntar oss ett Frankrike som håller mycket boll och att Holland kommer låta Robben löpa på kontringarna.

I Hollands senaste match krossade man Luxemburg med 4–0, vilket i sig kanske inte är en riktig styrkemätare. Men de går säkerligen in i matchen med en bra känsla och ett bra självförtroende.

Det är två offensivt skickliga lag som båda kommer skapa chanser i matchen. Därför har vi valt att spela på över 2.5 mål i matchen. Frankrike måste börja göra fler mål om de ska komma ikapp Sveriges målskillnad. Både Sverige och Frankrike ligger på samma poäng innan matchen och det återstår att se hur det ser ut på torsdag runt 23.30-tiden.

Holland i VM-kvalet 2017

Tight i Grupp A

Sverige leder just nu gruppen på 13 poäng före Frankrike som ligger på samma poäng men sämre målskillnad. Trean Holland ligger på tio poäng och är därför i behov av en vinst ikväll.

Sverige spelar mot Bulgarien samtidigt. Det går utmärkt att följa dramat mellan Frankrike – Holland via stream online.

Det bästa resultatet för Sveriges del är om det blir oavgjort, förutsatt att Sverige vinner mot Bulgarien givetvis. Det kommer att bli en spännande fotbollstorsdag med kvalet till VM 2018.

 

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]