Speltips & odds: Första förlusten för "Peking"?

Speltips Safari MFF

Under måndagskvällen är det dags för stormötet mellan Malmö FF – IFK Norrköping i allsvenskan.

Malmö FF X IFK Norrköping

2.05

3.40

3.40
Spela nu ➤
Odds hämtat: 13/07/2020 – 14:45

Trolig startelva, Malmö FF

Dahlin

Larsson – Nielsen – Ahmedhodzic – Knudsen

Bachirou – Lewicki

Berget – Christiansen – Traustason

Toivonen

Trolig startelva, IFK Norrköping

Pettersson

Castegren – Lauritsen – Dagerstål – Gerson

Jóhannesson – Smith – Thern

Björk – Nyman – Haksabanovic

Är du intresserad av att titta på matchen? Här kan du läsa om hur du gör för att streama Malmö FF – IFK Norrköping. Här finner ni mer info om att titta på Allsvenskan.

Ett möte av den bästa svenska kalibern

Under kvällen ska Malmö FF – IFK Norrköping göra upp i en jämn tillställning i allsvenskans yppersta toppskikt. Hemmalaget har haft en mindre bra start av säsongen, medan bortalaget har haft en flygande form inledningsvis. IFK Norrköping har inte förlorat på deras åtta senaste matcher.

Malmö FF tar idag emot ett bortalag som inte vilket som helst. IFK Norrköping sprudlar av självförtroende för närvarande och formen ser obrytbart ut, något som Skånelaget definitivt behöver mer av för deras del. I Malmö FF:s senaste match spelade de 0-0 mot Mjällby AIF i semifinal i Svenska Cupen, som gick till övertid som de sedan vann genom straffläggning. 180 minuter i kroppen senast i torsdags kväll, medan dagens motståndare inte spelade alls (då de är utslagna sedan tidigare) kan påverka spelarna en aning. I lagets senaste allsvenska match förlorade de med 0-1 borta mot Elfsborg efter en blek insats och kritiken kring deras spel har ökat.

Serieledaren IFK Norrköping reser till detta stormöte med vind i seglen. I deras senaste match vann de med övertygande 3-1 mot IFK Göteborg på hemmaplan efter en imponerande insats och mål av den 17-årige islänningen Ísak Bergmann Jóhannesson, en spelare att hålla ögonen på även under matchen mot Malmö FF. För närvarande verkar dock hela IFK Norrköping att spela i harmoni och leder allsvenskan med 16 poäng efter sex spelade matcher, varav fem vinster och en oavgjord. Spelarna verkar stormtrivas under rådande läge och laget osar av kvalité på de flesta positionerna. Kantspelaren Sead Haksabanovic flyter fram under matcherna, Simon Thern visar sin fina tekniska kvalité återigen och Christoffer Nyman ser som pånyttfödd ut. Vi tror att detta möte kommer att bli ett sevärt möte mellan två giganter i svensk fotboll, en match som innebär en poäng vardera.

Speltips & odds

Malmö FF har hemmaplan och har lite kniven mot strupen för att inte kritiken mot dem och tränare Jon Dahl Tomasson inte ska öka i kraft. Vi tror att de kommer att höja sig i detta prestigemöte mot ett starkt IFK Norrköping och visa sina kvaliteter som de besitter men ännu inte har fått ut. Hemmalaget har inte kommit upp i sin bästa form ännu och vill prestera för att inte halka efter i tabellen.

Vi tror att Malmö FF – IFK Norrköping kommer att bli en match av yppersta svensk kvalité och bli en jämn tillställning. Ett oavgjort resultat är något vi tror på i detta möte mellan två allsvenska topplag. Oddset på ett oavgjort resultat i matchen mellan Malmö FF – IFK Norrköping ger otroliga 3.40 gånger pengarna, ett spel du hittar på Bet365. Gör detta nu för att ta del av detta fina möte mellan stormakter i svensk fotboll.

  • Tips: Oavgjort resultat i matchen
  • Odds: 3.40 på Bet365 (odds hämtat 13/7, 14:45)

Fotbollsquiz

Quiz: Frågor om Sveriges landslag i fotboll
Quiz: Frågor om Sveriges landslag i fotboll
Hur bra koll har du på Sveriges herrlandslag i fotboll? Testa dina kunskaper inför VM-kvalet i vårt quiz om svenska landslaget! …
10 november, 2021 | Emil Sandberg
Quiz: Frågor om Fotbolls-EM
Quiz: Frågor om Fotbolls-EM
Hur bra koll har du på fotbolls-EM? Quiz med frågor om såväl 2021 års upplaga som historia, om både Sverige och om andra EM-nationer! …
4 juni, 2021 | Emil Sandberg
Quiz: Zlatan Ibrahimovic i svenska landslaget
Quiz: Zlatan Ibrahimovic i svenska landslaget
Hur bra koll har du på Zlatans tid i landslaget? Testa dig själv i vårt quiz! …
18 mars, 2021 | Emil Sandberg