Feyenoord – Manchester City: Bäst odds och speltips på CL

Champions League är äntligen framme vid gruppspelet. Lagom till det har vi tagit fram ett speltips på matchen mellan Feyenoord – Manchester City med det bästa oddset enligt oss. Ta del av tipset och oddsen längre ner i texten.

Ett speltips betyder nödvändigtvis inte att man måste rygga det. Använd speltipset för att hitta inspiration och känner du att det är ett odds värt att spela på, kör på. Matchen mellan Feyenoord och Manchester City kommer att bli ett spännande möte mellan två lag som är i riktigt bra form.

Manchester City klappar om varandra efter ett mål

Tips och bäst odds på Feyenoord – Manchester City

Matchen kommer säkerligen att bjuda på en hel del spänning. Feyenoord har vunnit sina fyra senaste matcher och kommer till spel med ett bra självförtroende. Samma gäller för Manchester City som vann mot Liverpool i senaste matchen med 5–0.

Spelbolagen har valt att hålla Feyenoord som kraftig underdog. Faktum är att de har näst högst odds av alla lag i Champions League under onsdagen. Manchester City är ett bra fotbollslag men de kan inte bara ställa ut skorna mot Feyenoord på bortaplan. Det är en tuff match att spela.

Speltips på matchen

  • Vårt spel: Feyenoord eller oavgjort
  • Odds: 3.00
  • Spelbolag: bet365

Vi håller inte alls med de som satt oddsen på matchen. Feyenoord är ett oerhört starkt hemmalag och förlorade inte en match i holländska ligan förra säsongen på hemmaplan. Manchester City är inte omänskliga och vi har valt att spela på att Feyenoord vinner eller att matchen slutar oavgjort.

Feyenoord släppte in elva mål på 17 hemmamatcher förra säsongen vilket vittnar om ett starkt försvarsspel med hemmafansen i ryggen. Det försvaret kommer bli tufft att nöta sönder för Manchester City under onsdagskvällen.

Feyenoord mot Manchester City i Champions League

Betting på Champions League

Det finns mängder av matcher att spela på i Champions League. Under tisdagen och onsdagen denna veckan spelas det totalt 16 matcher i Champions League. Samtliga har ett brett utbud av odds att spela på.

Många av matcherna har vi även skrivit speltips på. Läs även vårt speltips med bäst odds på Liverpool – Sevilla eller om boostade odds på Champions League.

Alla odds finns att hitta på bet365 som erbjuder mängder av odds på olika sporter och ligor världen över. Det är ett av de bättre spelbolagen som alltid erbjuder bra odds till sina spelare.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]