Feyenoord – Fenerbache: Måste-match för båda lagen

Sköna Europa League bjuder på flera underhållande matcher inför de sista matcherna i gruppspelet. När vi kommit såhär långt så är det självklart mycket jämnt på flera håll.

Två lag som inte kan ta det lugnt inför den sista och i denna gruppens avgörande match är Feyenoord och Fenerbache. Dessa två lag gör upp om avgörande platser till slutspelet.

Avspark: 8/12, kl. 19:00
Arena: De Kuip
Visas hos: DPlay & Eurosport stream

europa league grupp a

Viktig match för båda lagen

Trots att Fenerbache leder gruppen i skrivande stund, så är det långt ifrån en säker placering. Manchester United lär rycka sig uppåt i tabellen efter deras sista match mot Zorja Luhansk.

Feyenoord kan lyckas att uppnå samma poäng som Fenerbache. Skulle Feyenoord då vinna med mer än 3 mål mot turkarna. Då är det faktiskt Fenerbache som får tacka för sig i Europa League.

Feyenoords chanser är sämst bland de tre lagen i toppen, men de är ändå inte usla. De måste först och främst vinna över Fenerbache. Säkra att gå vidare är om de lyckas med mer än 3 mål. Skulle de endast lyckas vinna, men inte med tillräckligt med mål.

Då står deras hopp på Zorja Luhansk som måste ta poäng mot Manchester United.

Det är helt enkelt mycket dramatik inblandat i slutet av denna grupp i Europa League. Det börjar verkligen märkas att vi går mot ett slutspel.

Speltips på matchen

Om vi ska kunna ge dig ett speltips inför matchen mellan Feyenoord och Fenerbache, så tipsar vi om att spela på Fenerbache. Många i Holland håller säkert sina tummar på Feyenoord, men inte vi.

Vi känner till Fenerbache ganska bra, och vet att de har en bra spelartrupp som borde vinna mot Feyenoord. Vi blir däremot lite förvånade när vi ser hur höga odds som Bet365 har valt att erbjuda på matchen.

Du får hela 3.60 x din insats om du spelar på att Fenerbache åker till Holland och säkrar sin slutspelsplats i Europa League.

Det är spelet vi tar i denna grupp, ett generöst odds må vi säga.

Odds från Bet365

De odds som vi presenterar kommer från Bet365. Världens största bettingsajt inom odds. De erbjuder ständigt bra odds på alla heta matcher runt om i Europa. Nedan finns de odds som gäller inför matchen mellan Feyenoord och Fenerbache

  • Feyenoord vinner – 2.10
  • Oavgjort – 3.25
  • Fenerbache vinner – 3.60
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]