FC Porto – Juventus: Bra odds på italiensk seger!

I veckan så kommer det att bli massor av dramatik i Champions League som du inte får missa. En av dessa matcher är den mellan FC Porto – Juventus. Det är den första matchen i de åttondelsfinaler som spelas i två matcher.

Den första matchen handlar främst över att ta kommando över situationen, och skapa så bra förutsättningar inför returmötet som det bara är möjligt. Därför kommer vi se två lag som kommer att känna på varandra mycket i början av att matchen börjat.

Vi tror att Juventus kommer att känna sig så pass trygga att de kommer att gå för vinst. Vi tror därmed inte att FC Porto kommer att hålla för det tryck som de kommer att utsättas för.

  • Avspark: Den 22/2-2017, kl 20:45
  • Arena: Estadio do Dragao
  • Visas hos: ViaPlay
  • Bäst odds: bet365

Så bra är Juventus!

Det är inte vilket lag som helst som kommer att ställa upp mot FC Porto. Juventus är i skrivande stund det allra bästa laget som vi hittar i italienska Serie A. Det är verkligen något som kommer att spegla av sig i vårt speltips mellan Juventus – FC Porto.

Juventus toppar just nu tabellen och har några poäng tillgodo. Det innebär med andra ord att Juventus kan lägga allt sitt fokus för att ta sig vidare ti Champions League.

FC Porto leder just nu inte sin inhemska liga i Portugal, men har goda chanser att bli ett av de lag som gör upp om ligaguldet. De har därför en större press på sig att prestera i sin liga. Med en del erfarenhet så känner vi till att det är viktigt att ett lag känner sig trygga i sin inhemska liga för att även klara sig bra i Champions League.

Utöver dessa förutsättningar så innehar Juventus även fördelen med att ha en bättre spelartrupp. Deras trupp bestär nämligen endast av spelare som tillhör finrummet för den internationella fotbollen.

En del har även valt att sätta att det kommer vara Juventus som står som vinnare i hela Champions League. Även om det inte är omöjligt, så är inte vi någon av de som valt att satsa pengar på att det är Juventus som vinner Champions League 2017.

Förutsättningar för att Juventus ska vinna över FC Porto i båda matcherna, samt ta sig vidare ser vi däremot som ganska stora. Därför kommer vi att tippa in Juventus som segrare för veckans match i Premier League.

  • Vårt speltips: Juventus vinner matchen
  • Odds: 2.25
  • Vi spelar hos: bet365

Fler matcher i Champions League

Det är inte bara denna match som vi har att se framemot när vi kollar över spelprogrammet för Champions Leagues åttondelsfinaler. Under dessa matcher i åttondelsfinalerna så kommer vi även att kunna se framemot kommande matcher, samt de returmöten som ska avgöras.

Den andra matchen som kommer att spelas samtidigt som FC Porto – Juventus är matchen mellan Sevilla – Leicester. Vi rankar dock matchen som spelas mellan FC Porto och Juventus som snäppet mer intressant.

Därför kommer vi att följa denna match, och ha den andra matchen i bakgrunden. Det tror vi kommer vara det bästa sättet för att få mest dramatik inför matcherna som spelas den 22/2-2017.

Självklart så hjälper vi dig att kunna streama Champions League på nätet. Vi kommer på vår streamsida förklara mer om hur du får tillgång att kunna se matcherna i Champions League.