FC Köpenhamn – Qarabag: Speltips & odds på Champions League

Det är två lag som båda har som målsättning att nå gruppspelet i Champions League. Vi har tagit fram ett speltips på matchen där du kan läsa hur vi spelat och våra tankar kring matchen. Så fortsätt läsa för att få reda på de bästa oddsen på Köpenhamn – Qarabag.

Det känns som att Köpenhamn är favoriter i matchen men det är trots allt Qarabag som har ett resultat de kan spela på. Vi vet dock att Köpenhamn är riktigt starka på Parken och det kommer bli en jämn match.

Köpenhamn i Champions League

Speltips på Köpenhamn – Qarabag

Att spela på fotboll och Champions League är enkelt och det går snabbt att komma igång. Vi rekommenderar ofta bet365 på grund av att de alltid erbjuder bra odds i flera olika typer. Oddsen på matchen är i Köpenhamns fördel, med ganska stor marginal och det är egentligen inget som får någon att rynka pannan.

Matchodds

  • FC Köpenhamn: 1.80
  • Oavgjort: 3.60
  • Qarabag FK: 5.25

Oddsen talar sitt tydliga språk, kan man tycka. Trots att Qarabag har med sig 1-0 inför matchen mot Köpenham på Parken. Men om det verkligen är så bra att blint förlita sig på odds är en annan fråga. Vi tror att det kommer bli en riktigt tuff match för Köpenhamn som måste se till att inte släppa in mål. Släpper de in ett mål kan uppförsbacken bli alldeles för stor.

Vårt speltips på matchen

Vi tror som sagt på en jämn kamp mellan Köpenhamn – Qarabag som kommer att avgöras på små marginaler. Får Köpenhamn rulla mycket boll och föra matchen tror jag Qarabag kommer få problem i andra halvlek.

Qarabag får försöka gå på kontringar och be till högre makter att bollarna studsar deras väg ikväll. Vi har spelat på att FC Köpenhamn vinner matchen till oddset 1.80. Så det återstår att se ifall det går vägen.

Det finns möjlighet att följa matchen via live stream. Läs vår guide på hur du följer Köpenhamn – Qarabag via live stream här!

Köpenhamn i matchen mot Qarabag i Champions League

Spela på live odds

Det finns även möjlighet att spela på odds live i matchen. Om man har en magkänsla efter första halvlek och känner att det kommer bli en hel del hörnor. Då kan man lägga ett odds på att det blir exempelvis blir över ett visst antal hörnor.

Man kan även stänga spel och kanske lägga ett nytt odds man känner sig mer bekväm med. Hur man stänger spel kan du läsa i vår guide, hur man stänger spel på bettingsajter. Live odds är något som gör matcherna lite mer spännande än vad dom redan är. Se dock till att aldrig spela för mer än vad du har råd att förlora.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]