FC Köpenhamn – FC Porto: Danskt lag på väg mot slutspel?

Grupptabellen är just nu endast intressant för två lag. FC Porto och FC Köpenhamn. Leicester FC har mer eller mindre redan tagit sig vidare och behöver bara säkra sin förstaplats med en seger mot Club Brugge.

Club Brugge som i sin tur inte har speciellt mycket att spela för. Laget har inte tagit en enda poäng så här långt, och har inga större förhoppningar att klättra i gruppens tabell de sista matcherna.

Istället riktas mest fokus mot FC Köpenhamn och FC Porto som gör upp om den andra placeringen i deras gruppspel. Och där med tar sig vidare till Champions League slutspel. Vi ger dig nedanför tips inför att spela på matchen.

Avspark: kl. 20:45, den 22 novemver
Arena: Telia Parken
Visas hos: ViaPlay

Vårt speltips – dansk besvikelse

Läget för FC Köpenhamn ser onekligen bra ut. De ligger just nu två poäng efter FC Porto. Ett lag som FC Köpenhamn nu tar emot på hemma plan. Skulle FC Köpenhamn vinna så går de om FC Porto, och har endast Club Brugge kvar att möta.

Skulle de spela oavgjort så har FC Köpenhamn fortfarande chansen att gå om FC Porto i den sista spelomgången.

Under sista matchen så spelar FC Porto mot serieledaren Leicester. En svår match som mycket väl skulle vara en hjälp för danskarna, som har ett lättare motstånd den sista matchen.

Skulle FC Köpenhamn förlora mot FC Porto, så ser det däremot nattsvart ut för danskarna. Då ligger FC Porto 5 poäng framför, och ett avstånd som är omöjligt för FC Köpenhamn att hämta upp.

Vårt speltips kommer tyvärr vara att FC Porto vinner matchen, vilket är tråkigt för alla danskarna som hoppas FC Köpenhamn ska ta ett steg till Europas finrum inom Europa.

Vi gissar på att FC Porto kommer att ta en seger på Telia Parken den 22 november, och därmed bli det andra laget som blir klara för slutspel i deras gruppspel.

Odds på FC Porto

Vårt spel kommer därför att bli en vinst för FC Porto. En stark spelartrupp, och en bra trend i den portugisiska ligan har lett till ett självförtroende.

När vi nu har beslutat oss för vårt speltips så är det nu dags att jämföra odds på matchen. Vi får ganska snabbt indikationer om att det är Bet365 som erbjuder oss bäst odds.

Vi slänger in ett speltips på att FC Porto ska vinna matchen och hämtar ut oddset – 2.62 av Bet365.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]