FC Barcelona – Sevilla: Dagens bästa spel i La Liga

Äntligen så bjuder La Liga på en av sina toppmatcher. Denna match kommer att spelas med två lag som just nu ligger på andra, respektive fjärde plats i spanska ligan. De två lagen vi syftar på är FC Barcelona och Sevilla.

Matchen mellan FC Barcelona – Sevilla bjuder alla fotbollfans på en bra match på förhand. En match som du kan tippa inne hos Betfair och få boostade odds på. Att få en oddsboost innebär att du kommer få en chans att spela på förhöjda odds.

Oddsen som tidigare var nere på låga 1.22 är nu uppe i 5.00. Det innebär att Betfair har sett till att nästan femdubbla sina odds för att FC Barcelona ska vinna matchen mot Sevilla.

Speltips för idag

Att FC Barcelona ska vinna matchen mot Sevilla är det nog många som tror. FC Barcelona är inte bara det bästa laget på pappret. De är även i större poängsbehov än vad Sevilla är. Kanske är det sista chansen som FC Barcelona har för att knappa in på serieledande Real Madrid.

Det finns fortfarande ett El Clasico mellan dessa två giganter i La Liga som vi ser framemot. Då gäller det erkligen att FC Barcelona gör allt i sin makt för att göra El Clasico mot Real Madrid så spännande som möjligt. Ett krav är då att vinna matchen mot Sevilla.

Därför är det inte bara spelartruppen som hintar om att det är FC Barcelona som kommer vinna matchen. Dessutom så kommer det finnas med en känsla av att de måste vinna mot Sevilla. Vi vet redan på förhand att FC Barcelona är ett lag som verkligen kan spela bra när det gäller. Det såg vi inte minst senast som vi streama Champions League, och FC Barcelona vann över Paris SG.

Vi kommer därför att lägga vårt speltips på att FC Barcelona vinner över Sevilla. Det är även det resultat som har bäst odds om vi tar hjälp av Betfair.

Det är inte allt för ovanligt att Betfair erbjuder dig att spela med extra höga odds. Det är med andra ord inte första gången som Betfair väljer att boosta odds för sina nya medlemmar.

  • Speltips: FC Barcelona vinner matchen
  • Odds: 5.00
  • Bäst odds: Betfair

Få bonus vid registrering

Detta erbjudande som du får av Betfair är endst till för nya spelare. Det innebär att du endast kan använda erbjudandet om du nyligen skapat ett spelkonto hos denna bookmaker.

Det är med andra ord en form av välkomsterbjudande som du får av Betfair. Som du kanske redan vet så är det väldigt populärt att spela med välkomstbonusar. Nästan alla bettingsidor på nätet erbjuder idag en bonus till sina nya spelare. Detta har lett till att många i Sverige har kunnat spela med extra mycket bonuspengar, samt fått storslagna erbjudanden till sitt spelkonto direkt.

Vi rekommenderar dig starkt att använda dig av den bästa bonusen på odds som du kan få tag i. Desto bättre bonus du ser till att hämta, desto större chanser har du att vinna mer pengar på odds och betting online.