FC Barcelona - Juventus: Boosta odds i Champions League

Detta erbjudande kan du läsa om längre ner. Först och främst så kommer vi att dela med oss av vårt speltips i Champions League. Detta för att du ska få god hjälp som möjligt att kunna tippa rätt resultat.

Vi tror helt klart att vårt bettingtips kommer att hjälpa dig att vinna pengar på odds i kvällens match mellan Juventus – FC Barcelona.

FC Barcelona i klart underläge

Champions League spelas som du kanske vet i bäst av två matcher. Detta är den andra, och där med avgörande matchen om vilket av dessa två fotbollsklubbar som tar sig vidare mot semifinaler. I kvällens match hittar vi två lag som ligger topp 10 i rankingen över världens bästa fotbollsklubbar.

Det var säkert många i Sverige som valde att se förra matchen mellan FC Barcelona – Juventus på TV eller via Champions League live stream. De som gjorde detta vet att föra matchen lagen emellan slutade med en seger för Juventus. Matchen slutade hela 3-0 till Juventus som nu har stora fördelar inför kvällens match.

Så det som FC Barcelona måste göra i kvällens match är att vinna. De ska inte bara vinna utan måste minst vinna med 3-0 eller mer, för att förlänga sin resa i Champions League 2017.

Förra omgången spelade FC Barcelona mot Paris SG, och bevisade att det omöjliga är möjligt. Då vara underläget större innan de till slut vann och tog sig vidare. Nu väntar ännu en ny ”omöjlig” uppgift.

Denna gång tror vi att Juventus är alldeles för förbereda på vad som kommer att kunna inträffa i kvällens match. Dessutom anser vi att Juventus i dagsläget är alldeles för formstarka för att falla hårt mot FC Barcelona.

Därför kommer vårt speltips att ligga på att Juventus kommer att kvalificera sig vidare. Detta speltips kommer vi att kunna få hela 4.00 i odds på.

  • Speltips: Juventus kvalificerar sig vidare
  • Odds: 4.00
  • Bästa oddsen: Betfair

betting cl

Spela med bästa oddsen!

När det kommer till Champions League så är det självklart många som vill spela med nätets bästa odds. Skulle du tippa likadant som vi, så kommer du att kunna spela med de bästa oddsen inne hos Betfair. Det kan vi garantera. De ger dig nämligen hela 4.00 på att spela inne hos Betfair.

Detta erbjudande gäller till alla de spelare som väljer att skapa ett spelkonto hos Betfair. Erbjudandet finns nämligen till för de spelare som är helt nya på sajten.

Om du har precis skapat ett nytt konto så kommer du att belönas med denna. Det är bara för dig at välja Juventus som det lag som går vidare, och vips har du fått 4.00 x din insats som potientiell vinst.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]