FC Barcelona – Bilbao: Barcelona i underläge

Många hade nog räknat med att FC Barcelona skulle vinna matchen på bortaplan mot Bilbao, och skapa andrum till returmötet. Så blev det inte. Athletic Bilbao lyckades istället ta hem segern, och sätter nu hård press på Barcelona.

En vinst för FC Barcelona är självklart viktig för att de ska kunna ta sig vidare i Copa del Rey. Det skulle nog anses som en stor besvikelse om Barcelona skulle vara tvungna och lämna, och ger Bilbao chansen att spela mot Real Madrid i kvartsfinalen.

Avspark: Den 11/1-2017, klockan 21:15
Arena: Camp Nou
Visas hos: Unibet TV

Vinna eller försvinna!

Det är många i världen som nu håller tummarna på att FC Barcelona ska lyckas vinna mot Athletic Bilbao. Inte bara de fans som hejar på Barcelona, utan även alla de fotbollsälskare som gärna ser en kvartsfinal mellan Real Madrid och FC Barcelona.

Just nu ligger FC Barcelona under med 1-0 inför returmötet. Ett resultat som förvånar många, men inte bör de väl vara oroliga?

FC Barcelona är ett starkt lag, inte minst på sin hemmaplan Camp Nou. Därför kommer det inte finnas samma chanser att Bilbao ska kunna göra ett allt för svårt motstånd.

Vi vet att FC Barcelona inte kommer att hålla på några bromsar, samtidigt som Bilbao kommer att backa hem med större delen av sitt lag för att hålla sin ledning.

Vi tror därför att det kommer bli en del mål, och flera hörnor för FC Barcelonas del. I förra matchen visade Bilbao prov på att kunna hålla tillbaka & försvara sin ledning.

Vi tror inte att det kommer att hålla inne på Camp Nou, och efter ett eller två mål, så kommer Bilbao vara tvungna att anfalla, vilket kommer öppna ännu fler ytor för FC Barcelona.

Vårt speltips!

Vi brukar inte spela på ett exakt resultat, men denna gång känns chansen värd det odds som erbjuds. Vi känner oss hyfsad säkra på att matchen slutar 3-0 till FC Barcelona, eller någonstans omkring det resultatet.

Oddset vi får ut av Unibet är hela 7,50 vilket vi tycker är ett bra odds för det resultatet.

Det går inte att kombinera fler bets från samma match, i en kupong. Annars hade vi gärna valt att betta på att det kommer bli fler än 9 hörnor i matchen.

FC Barcelona kommer att hålla uppe ett högt tempo under hela matchen, och trycka på framåt. Med många i Bilbaos försvar, så öppnar de chanser gör att kunna bli en hel del hörnor.

Vi klagar inte på de odds som Unibet erbjuder oss spelare. Dessutom så går det även att streama FC Barcelona mot Bilbao inne hos bettingsajten. Unibet erbjuder nämligen live streams från bl.a. La Liga, Copa del Rey, Serie A och Bundesliga. Perfekr för dig som vill kombinera streams och livebetting online!

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]