Everton – Manchester United: United utan Rooney

Vårt speltips kommer gå emot oddsen denna gång. Vi kommer därmed inte välja den vinnare som anses ha bäst chans att vinna.

Vi kommer att välja Everton som är ett ständigt orosmoment för Manchester United. Senaste lagen drabbade samman på Old Trafford slutade matchen 0-0.

Nu väntar återigen en spännande match den 4/12. Se till att du väljer tippar på den vinnare du tror, eller vässa oddsen genom att ta en mindre skräll med i ditt bettingtips.

Avspark: Den 4 december, kl: 17:00
Arena: Goodison Park
Visas hos: ViaPlay

manchester united eveton fc speltips

Man United utan Rooney

Många i Everton hade säkert sett framemot att se Wayne Rooney på plan mot sitt gamla lag. Rooney har sedan som 10 årig spelar i Everton fram tills 2004, då han såldes till Manchester United och ordentligt blommade ut.

Däremot är han avstängd efter att dragit på sig för många gula kort för att få tillåtelse att spela mot hans gamla lag. Något som först och främst betyder ett bakslag för Manchester United, och tråkigt för alla fans.

Everton anser vi har en god chans att vinna. De har verkligen en trupp som kan störa favorittippade Manchester United.

Everton är säkert även sugna på att gå om Manchester United i Premier League. Just nu ligger de endast en placering bakom Man United.

Bäst odds

Vårt tips kommer denna gång vara på det alternativ med bäst odds. När man spelar på höga odds så kan det skilja ganska mycket mellan bookmakers. Där kan det skilja upp till 2-5 kronor x pengarna på det högsta oddset i en match.

Vi hittar det bästa oddset på matchen mellan Everton – Manchester United hos Bet365. Nedan ser du odds som erbjuds av bettingsajten i skrivande stund.

  • Everton vinner – 3.40
  • Oavgjort – 3.40
  • Manchester United vinner – 2.10

goodison-park-everton

Streama Premier League online

Vill du se Everton – Manchester United, eller någon annan match från de stora ligorna i Europa? Då kan du streama online via ViaPlay, Bet365 eller Unibet.

Just matcherna i Premier League visas hos ViaPlay. Det finns chans att du kan se den live, men oftast krävs ett medlemskap som kostar pengar.

Många som följer Premier League tycker det är helt klart att lägga en liten avgift för att sedan få tillgång till alla matcher i England. Dessutom kan du streama andra matcher, sporter och annat som ViaPlay erbjuder.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]