Everton FC – Manchester City: Inför matchen & odds

.Inte mindre än två matcher mellan lag från Manchester och Liverpool kommer att spelas under söndagen den 15/1. I dessa två matcher kommer vi att se Everton spela mot Manchester City, och Manchester United ta emot Liverpool.

Vi kommer i denna artikel kolla närmare på matchen mellan Everton – Manchester City och ge dig speltips. Vill du se speltips & odds inför Man United – Liverpool kan du klicka dig vidare via länken.

Förutsättningarna inför dessa två derbyn är att det kommer bli två mycket välbesökta matcher, som kommer att streamas av miljontals människor i världen.

Avspark: Den 15/1, kl 14:00
Arena: Goodison Park
Visas hos: ViaPlay

Spela på odds inför matchen

Om du skulle vilja spela på matchen så finns många bookmakers som kan hjälpa dig. Det bästa alternativet för dig är att spela på den bettingsidan som erbjuder mest. Med en enkel oddsjämförelse så kan du enkelt & snabbt hitta betting sidor med bäst odds online.

Du har mycket att tjäna på att vara medlem inne hos de bettingsidor som erbjuder de bästa oddsen. Det hjälper dig att kunna vinna mer pengar, utan att behöva lägga en större insats. Det kan i flera fall kunna skilja hundralappar, eller ibland tusenlappar på summan du totalt vinner.

Vi har både tips på bookmakers att spela hos, och ett speltips inför Everton – Manchester City. Allt för att du ska vara så bra förberedd som möjligt inför matchen.

Speltips – Kan Everton ta poäng?

Manchester City är ett starkt lag som har press på sig att ta poäng i viktiga matcher. Detta för att hänga med i toppstriden av Premier League.

Matchen mot Everton FC kommer att bli allt annat än enkel. Manchester City lär inte få något , och kämpa i 90 minuter för att åka ifrån Liverpool med tre poäng.

Matchen är hypad sedan länge, och många har sett framemot dagen då två matcher mellan städerna Manchester & Liverpool ska spelas. Detta lär inte bli enklare förutsättning för Manchester City som redan har en stor press på sig

.everton-fc

Vi tror att Everton kommer vara det laget som njuter av att vara underdog. Många förväntar sig att Manchester City vinner matchen. Det leder till att Everton FC har allt att vinna, och egentligen inte så mycket att förlora.

Båda lagen har sina skador, och även avstängningar vilket kommer försvåra för båda lagen. Vår bedömning är att Manchester City är en smula mer påverkade av sina skador och avstängningar.

Till exempel så är det tveksamt att många av Manchester Citys backar kommer att starta. Just nu finns det småkänningar och skador hos Paolo Zabaleta och Vincent Kompany. Samtidigt som Fernadinho har dragit på sig en avstängning.

Därför kommer vi att spela på att Everton spelar oavgjort, eller vinna. Vi kommer med andra ord att spela på 1 & X. Visserligen kommer oddset påverkas i en negativ riktning när vi garderar.

Vår spelkupong

Detta kombinerar vi med att lägga till odds inför matchen mellan Manchester United och Liverpool FC.

Det innebär att vi totalt kommer att få två intressanta matcher i Premier League i vår spelkupong.

Vårt speltips kommer att bli en 1X för Everton och Manchester City, vilket innebär att Everton måste ta poäng i sin match. Tar de poäng, så har vårt odds gått in.

unibet-premier-league

Detta kommer vi att kombinera med att Zlatans Manchester United kommer att senare på dagen att göra minst tre mål mot Liverpool FC. Ett på senare tiden bättre anfallsspel, och en hungrig Zlatan Ibrahimovic tror vi kommer att leda till ett målkalas.

Dessutom kommer Man United ha support från hela världen när de spelar. För många människor är det en självklarhet att följa den heta matchen mellan Manchester United och Liverpool.

Om vi lämnar in denna kupong inne hos Unibet så kommer vi att kunna hämta ut oddset – 9.36

Vilket vi är ganska nöjda med!

Vill man höja oddset ytterligare så kommer fler matcher i Copa Del Rey i Spanien. Bland annat spelas en match mellan två stora lag i La Liga. Då syftar vi matchen mellan Sevilla – Real Madrid.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]