Everton FC – Liverpool FC: Vem vinner Merseyside derby?

Matchen mellan Everton FC – Liverpool FC har länge varit ett känt derby mellan två klubbar från staden Liverpool i England.

Till Anfield och Goodison Park kommer flera tusentals supportrar varje år för att tillsammans skapa en folkfest på läktaren i samband med Merseysidedebyt (Liverpoolderbyt).

Den 19 december är det återigen dags för en av arenorna att fyllas till bredden av supportrar. Alla ute efter att se ett av de bästa derbyn som erbjuds Premier Leagues fotboll.

Avspark: den 19/12–16, kl. 21:00
Arena: Goodison Park
Visas hos: ViaPlay

everton-liverpool-fc

Inför matchen

När vi kollar till förutsättningarna inför Liverpools derby mellan Everton FC – Liverpool FC, så hittar vi lite intressant fakta.

Båda lagen är skadedrabbade och spelare som Jagielka, Sturridge och Countinho kommer inte att finnas på planen under Merseysidederbyt.

Skadorna bör inte göra speciellt stor skillnad för slutresultatet i matchen. Liverpool FC kommer med en bra säsong i baggaget. Hittills har Liverpool FC lyckats att ta sig till en andra placering i Premier League.

Många hade nog inte räknat med att det skulle gå så pass bra för Liverpool FC i säsongen 2016/2017 av Premier League. De har en riktigt bra form, och nu fått vittring på att kunna ta upp jakten på guldet & äran att få vara Englands bästa fotbollslag.

Ett lag som självklart kommer att försöka stoppa Liverpool FCs gulddrömmar, samtidigt som de gärna skulle ta emot nya friska poäng.

Senaste matchen som spelades mellan Everton FC – Liverpool FC slutade med en stor seger för Liverpool FC. Till matchen skrevs nämligen resultatet 4-0 till Liverpool FC som där med besegrade sina rivaler i derbyt på Anfield.

Vi spelar på seger för Liverpool i derbyt

I vårt speltips för Liverpoolderbyt så kommer vi att lägga våra pengar på en vinst för Liverpool FC. Laget har en form som verkar vara svår att stoppa för de övriga topplagen.

Att spela på bortaplan mot Everton FC kommer inte vara en speciellt jobbig grej. Det blir knappast en lång resa, samtidigt som massor av fans kommer att ta sig ut till Goodison Park, och ge Liverpool FC minst lika bra stöd som Everton FC.

Genom att spela på Liverpool FC så anser vi att vi har lagt ett ganska säkert tips. Trots detta så hämtar vi ut nästan dubbelt odds hos Bet365. I skrivande stund så ger de dig 1.95 x din insats. Ett odds som vi tycker är väldigt generöst.

Gör som oss! Spela på seger för Liverpool FC och hämta oddset 1.95 hos Bet365.

Mer matcher i Premier League

Vi på Sportal ser till att uppdatera med massor av speltips och odds. Vi ser till att följa de största matcherna i ligorna i Europa. Därför kan du hitta massor av nyheter & tips i Premier League. Hoppas du tycker vår hjälp är användbar när du ska börja spela på odds.

Här på Sportal så uppdaterar vi om mer saker än speltips och nyhter. Här kan du även hitta till massor av streams. Sök efter den match som du helst vill se på nätet. Sedan kollar du in våra streams och se om du kan få tillgång till matchen på ett lagligt vis.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]