Eurovision Song Contest 2017 - Betting & odds i finalen

Det är snart dags att bänka sig framför soffan och följa Robin Bengtssons resa i Eurovision Song Contest 2017. Tävlingen går i Kiev, Ukraina och den går att följa på SVT1 klockan 21.00. Det går även att se finalen på live stream hos SVTplay. Vi kommer att ge dig ett speltips med odds på vilket bidrag vi på sportal tror vinner och även en motivering.

Vårt svenska hopp Robin Bengtsson tävlar med låten I can’t go on som flitigt spelats på radion de senaste månaderna. Han gick vidare från semfinalerna tidigare i veckan tillsammans med bland annat Portugal, Australien, Polen och Moldavien. Även om han hade tekniska problem under genrepet löste det sig utmärkt under tävlingen och framträdandet blev väldigt lyckat.

Att spela på odds i Eurovision höjer givetivs spänningen avsevärt. Läs vårt speltips och se ifall du håller med eller bara för att få lite inspiration.

Robin Bengtsson Eurovision

Odds & betting på Eurovision Song Contest

Det finns några kandidater som har goda möjligheter att vinna Eurovision. Givetvis är Sverige en av de nationerna. En topp fem placering är det sämsta vi kan vänta oss från Robin Bengtsson. Förhoppningarna ligger givetvis på en vinst men en topp tre placering är vad vi åtminstone kan förvänta oss.

Lägst odds på att vinna Eurovision har Italien följt av Portugal och Bulgarien. Sverige har femte lägsta oddset på att vinna vilket känns lite märkligt på förhand med tanke på hur det övertygade i semifinalen. Robin Bengtssons odds på att vinna är 29.00 och det är ett odds som vi tycker är ganska för högt satt.

En av de stora anledningarna är hans utstrålning och starka karimsa. Han scénnärvaro tillhör en av de bästa i startfältet och förhoppningsvis är det något som kommer generera mycket röster. Med tanke på det höga oddset och hans faktiska chanser på att vinna känns det väldigt spelvärt.

Vårt tips: Robin Bengtsson vinner

Odds: 29.00

Bettingsida: bet365

Eurovision 2017 odds

Eurovision live stream

Det går lika bra att följa Eurovison på live stream som direkt i teven. SVTplay live streamar hela eventet och sänder även direkt från Kiev på SVT1. Tävlingen börjar 21.00 och slutar 00.30. Förvänta er en fullspäckad tävlning med allt ifrån ballader till fartfylld pop-musik.

Så även om du inte har tillgång till en tv behöver du inte vara orolig för att missa den prestigefyllda tävlingen. Nu gäller det bara att hålla tummarna på att Sverige och Robin Bengtsson tar hem tävlingen till Sverige igen.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]