England – Skottland: Uppgörelse på de brittiska öarna

Är det någonstans i världen där människor verkligen brinner för fotboll så är det på den brittiska ön. Här vilar en långgången fotbollstradition. En tradition som Skottland gärna vill vara mer delaktiga i över framtiden.

England och Skottland är två lag som känner till varandra väl. Många av spelarna som finns på planen finns att hitta i Premier League. Vi ser spänt fram emot mötet som vi valt att lägga till i vår tipskupong.

Odds och speltips för matchen hittar du lite längre ner.

Avspark: Den 11 november, kl. 20:45
Arena: Wembley Stadium
Visas hos: Eurosport 1

Speltips för matchen i VM-kvalet

Ska du spela på matchen mellan England-Skottland den 11 november? Då rekommenderar vi dig i vårt speltips att ta England som vinnare.

Varför då?

Jo, för England har fördelar på nästan alla plan. England har för det första en bättre trend än Skottland som har haft det kämpigt i VM-kvalet.

Som många säkert till så har England en mycket starkare trupp. Det är i främst England vi hittar de allra bästa spelarna. I deras trupp så finns de mest formstarka spelare i Premier League.

Skottland är ett land som istället får jobba på det de har. Därför kan kvalitén svikta på många positioner. Vilket garanterat England kommer att dra nytta av.

Det finns egentligen inte någon som tror att Skottland ska kunna knäppa storebrosan England på näsan i matchen i deras VM-kval grupp. Istället får nog Skottland se till att spela på 0-0 så länge det går, för att sedan försvara målet ytterligare.

Den enda chansen vi ser att Skottland skulle vinna är om England totalt kollapsar, eller om matchen handlar mestadels om tillfälligheter. Skulle England spela mot Skottland i tio matcher, så vinner England minst nio av dem är vår gissning.

Odds hos Bet365

Denna gång så har vi valt att ta vårt speltips, och använda odds från Bet365. För att se vårt odds som vi får i skrivande stund, så har vi bifogat de här nedanför. Notera gärna att dessa odds kan ändras med tiden. Både till det positiva och också det negativa för din del.

  • England vinner – 1.36
  • Oavgjort – 4.50
  • Skottland vinner – 9.00

Att ta något annat resultat än att England ska vinna matchen mot Skottland är dumdristigt. Det är en liten chans som inte värd de odds som Bet365 har tagit fram.

Skapa konto

Är du inte ännu medlem hos en bettingsajt som erbjuder marknadens bästa odds? Då borde du skaffa ett inne hos Bet365 . Det är perfekt att starta ditt oddsäventyr med.

Med ett stort kapital så kan du gå vidare till alla de matcher som du spela på. Med ditt extra stora startkapital så kommer du självklart ha möjlighet att spela på fler matcher, eller spela med en högre insats. Det innebär med andra ord att du därmed får stora chanser att vinna mycket pengar på betting.