Dortmund – AS Monaco: Tips på betting i Champions League

Äntligen är det dags för Champions League, och vi har massor av bettingtips, odds bonusar och mycket annat att använda oss av. Perfekt att anävnda på matchen mellan Borussia Dortmund – AS Monaco.

Det är inte bara att använda en bonus och sedan få vinster. Det gäller även att du ser till att lägga rätt speltips och tippa rätt på matcherna.

Precis detta kan vi hjälpa dig med. Här kommer vi att ge dig vårt tips på matchen, och vilket av lagen Dortmund eller AS Monaco som vi tror kommer ta kommandot i denna matchserie.

Vi känner oss ganska trygga i det bettingtips vi kommer att ge dig. Det innebär att vi är ganska säkra på att det kommer bli en vinst för vårt odds spel.

Säkra för det osäkra!

Vårt speltips kommer att denna gång vara på ett hyfsat säkert resultat. Det innebär att vi inte kommer att gambla för mycket idag. Vi kommer därför spela på det lag som har minsta oddset. Det är med andra ord Borrussia Dortmund som vi kommer att spela på.

Anledningen till varför vi väljer Borrussia Dortmund som vinnare kommer vi att förklara här

Den första, och kanske största anledningen till varför vi håller tummarna på Dortmund är att de har fördelen av hemmaplan. Det är inte många lag som trivs att spela på arenan där den gula muren alltid finns. Vi syftar naturligtvis på de fans som alltid ställer upp att finnas på matchen. Inte minst under tiden som Dortmund spelar i Champions League.

Utöver fördelen av hemmaplan så tycker vi även att de har fördelen av spelartruppen. Vi hittar nämligen flera stora, och kända fotbollsprofiler i Borussia Dortmund. Det gör vi självklart även hos AS Monaco som idag räknas till en av världens rikaste fotbollslag eller klubb.

Däremot så har Dortmund haft enklare att locka till sig spelare, samt få spelare att vara lojala mot klubben. Vilket självklart har ett stort värde i sig.

Oddsen ligger just nu som en stor fördel för att Borussia Dortmund ska vinna matchen. Vilket vi inte blir särsklit förvånade över. Det är nog inte bara vi som tycker att det lutar mot en tysk seger i Champions League ikväll.

Skulle du vilja streama matchen, eller varför inte någon annan match från världens största turnering för fotboll? Då kan du läsa mer om alla våra Champions League live stream här.

  • Speltips: Borussia Dortmund
  • Odds: 1.60 + free bet
  • Bästa oddsen: Unibet

Spela live – Få free bet

Som vi tidigare nämnde så kommer det att finnas flera erbjudanden och kampanjer som du kan hämta i samband med Champions League. Ett av alla dessa erbjudanden hittar vi innte hos Unibet. Där har de sett till att skapa ett free bet som alla spelare som använder sig av live odds kan få.

Som medlem inne hos Unibet så kommer du enkelt kunna hitta mer om detta erbjudande. Det kan helt klart vara värt att anävnda dig av denna kampanj om du känner dig intresserad av att spela riskfritt på odds inne hos Unibet. Det är en av de sidor som har högst odds online under Champions League.