Djurgårdens IF – Malmö FF: Speltips & jämför bäst odds

Ikväll spelas det ett toppmöte mellan Djurgårdens IF och Malmö FF. En match som många i Sverige kommer att följa live, eller tippa på. Innan du ska lägga din betting online, så kan det vara smart att ta hjälp av speltips.

Ett speltips inför DIF – Malmö FF kan vara bra att läsa ur flera perspektiv. Det kan hjälpa dig att få klarhet på vilket av lagen du ska spela på, samt vart du hittar de bästa oddsen i matchen.

Här har vi självklart jämfört oddsen för dig inför matchen mellan Djurgårdens IF och Malmö FF. Klicka dig vidare till den bettingsida som ikväll erbjuder bäst odds på Allsvenskan 2017.

  • Speltips: Malmö FF vinner matchen
  • Odds: 2,37

Djurgården har spelare borta

Att Djurgårdens IF har en svår hemmamatch är det ingen tvekan om. Malmö FF är enligt tabellen det svåraste laget att vinna över i Allsvenskan 2017. Därför är det en bytung nyhet för alla djurgårdare att de kommer sakna två stora namn.

Bland de spelare som är borta så hittar vi den förra Malmö FF-spelaren Magnus Ericsson. Han kommer oombytt till matchen då han har en vilande avstängning från tidigare matcher. Att anfallaren missar matchen mot sitt gamla lag är mycket olyckligt för Djurgårdens IF. Han är en spelartyp som verkligen behölvs för att dra i sär Malmös backlinje.

Utöver Magnus Ericsson så kommer även backklippan Jonas Olsson att saknas för Djurgården del. Ännu ett stort tapp i truppen som nu måste klara sig utan två stora profiler i Allsvenskan.

Tittar vi istället på Malmö FFs trupp så är det inga större förändringar eller större spelartapp vi ser. Starttruppen ser ut att vara intakt, och sugna på att hämta tre poäng i Stockholm. De enda som saknas är Yoshimar Yotun som befinner sig nu i USA, Felipe Carvalho och Magnus Wolff Eikrem som missar matchen pga sjukdom. Detta meddelas på Malmös officiella hemsida.

Vårt speltips i matchen

Så vilka odds kommer vi välja att spela på? Jo, vi kommer denna gång välja ett speltips som går emot hemmalaget Djurgårdens IF. Vi kommer därmed att spela våra pengar på att Malmö FF går vinnande ur matchen.

Malmö FF har ett okej facit mot Djurgårdens IF på bortplan, och vi tror att försvagningarna i DIF blir för hårda för att stå emot Malmö FF i 90 minuter + tillägg.

Att spela på Malmö FF ger just nu de lägsta oddset, vilket indikerar på att bettingsidor och spelsidor har valt att sätta Malmö FF som favortier i matchen. Trots att Malmö FF har lägst odds på sig att vinna, så betyder det inte att det är dålig utbetalning. En seger på Malmö FF kommer ikväll ge hela 2,37 x din insats. Detta om du spelar på bet365.

Läs mer:

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]