Djurgårdens IF – Helsingsborgs IF: Enkelt speltips!

Det är inte många som på förhand trodde att det skulle vara Djurgårdens IF och Helsingborgs IF skulle ligga i botten av deras grupp i Svenska Cupen 2017.

Just nu så är det faktiskt inget av dessa två lag som kan kvalificera sig vidare till finalspelet. Det kan ses som ett fiasko för båda lagen, som hade definitivt siktat på att placera sig högre i sin gruppspelstabell.

Matchen mellan DIF och HIF kommer därför inte bli en match som är avgörande. Istället så gäller det att dessa två lag i Allsvenskan, respektive Superettan visar att de kan spela på den nivå som krävs.

  • Avspark: Den 4/3-2017, kl. 14:00
  • Arena: Tele2 Arena
  • Visas hos: CMore

Död match..

Matchen som kommer att spelas mellan HIF och DIF är en match som egentligen inte betyder så mycket. Båda lagen har ingen chans att ta sig till finalspelet i Svenska Cupen 2017. Vilket innebär att de istället kommer att spela om vilket lag som blir tabellens jumbo.

Varken Helsingborgs IF eller Djurgårdens IF har fått till det spel som de efterlyst i försäsongen av Allsvenskan. Djurgården borde trots detta lyckats bättre än vad de har gjort. Djurgårdens IF är ett mycket starkt lag som har fått hem en lång rad intressanta spelare.

Det finns många som hade spekulationer kring om det skulle vara Djurgårdens IF som skulle vinna hela Allsvenskan 2017. Dessa funderingar förstärktes däremot inte efter att Djurgårdens IF nu är utslagna.

Det ser ännu mörkare ut för Helsingsborgs IF som haft en mardröm. Efter en snöplig nedflyttning till Superettan förra året, så är det dystert. Många spelare lämnade klubben efter nedflyttningen, och det är nu ett kraftigt försvagat HIF som vi kommer att se i Svenska Cupen och Superettan.

Det allra mest logiska med dessa förutsättningar är att Djurgårdens IF vinner matchen. Därför kommer vi att spela på en seger för hemmalaget. Detta ger oss ett odds på 1.40.

  • Speltips: Djurgården vinner matchen
  • Odds: 1.40
  • Bäst oddsen: bet365

Välj bettingsida!

Ska du börja spela på svensk fotboll, så är det alltid bäst att hitta en grym bookmaker som erbjuder de bästa oddsen för dina matcher.

Det finns ju ingen mening med att spela inne hos en bettingsida som inte erbjuder de högsta oddsen på de matcher som finns. Det innebär helt enkelt att du kan vinna olika mycket summor på olika spelbolag och deras bettingsajter.

Det bästa du kan göra är att jämföra bettingsidor & odds. Detta har vi redan gjort och kan presentera den bookmaker som vi tycker kan ge dig allra bäst förutsättningar för att vinna pengar på fotboll och sport.

Det kan även vara bra att se vilka sportbonusar som finns att använda dig av. Kanske kan det vara en extra bra anledning att välja ett nytt spelbolag att spela på odds hos.