Dagens speltips: SHL, Serie A & Premier League - 29/9

Då är det bara timmar kvar till helg. Bara timmar kvar till en helg full av sport, kan det bli bättre? Jag har här tagit ut ett par matcher som känns lite extra intressanta.

1. Växjö Lakers – Frölunda

Det är tabelltvåan Växjö som tar emot gästande Frölunda(10:e plats) hemma i Vida Arena. Växjö kommer från en knapp 1-0 seger på bortais mot Skellefteå medan Frölunda fick sig en rejäl omgång(7-4) borta mot Färjestad.

Så här i säsongsinledningen är det alltid tufft att komma med en bedömning hur året ser ut för de respektive lag. Med det sagt så känns Växjö aningen mer stabila och jag håller dem som knappa favoriter i denna match.

Speltips: Växjö vinner matchen
Odds: 1.80

odds på växjö frölunda

2. Modo – Leksand

Med tre raka segrar och med nio plusmål så har Modo startar den här säsongen på bästa tänbara sätt och toppar därmed tabellen. Dagens match blir motståndet av en annan kaliber än senast då Leksand kommer på besök. Leksand ligger på en 6:e plats med två segrar utav tre möjliga. Det här kommer bli en tuff och jämnspelad match där vinnaren helt enkelt är den mest hungriga utav lagen.

Spel i powerplay/boxplay kommer vara av stor vikt. Rent spontant så håller jag Modo som favoriter här men med ett varningens finger för Leksand.

Speltips: Modo vinner matchen
Odds: 1.90

3. AC Milan – Roma

Toppmatch i Serie A pirrar alltid till lite extra. Två storklubbar duellerar i en match som redan nu är av stor vikt. Båda lagen har tolv inspelade poäng och ligger 5:a respektive 6:a i tabellen. Men det är redan nu sex poäng upp till Napoli och Juventus. Ingen av lagen får tappa mer mark redan nu om man på allvar vill göra ett försök på La Scudetton.

Milan har värvat friskt och smart i år och ser rätt vassa ut. Enda frågetecknet är väl egentligen hur samspelta dem är redan nu med alla nyförvärv. Roma krigar på och har dem senaste åren arbetat fram en allt mer stabil grund att stå på. Visserligen har man tappat sin talisman Totti och en het Salah. Men Roma är alltid en klubb att räkna med. Detta är en otroligt öppen match där den röda tråden jag ser stavas mål. Över 2,5 mål i matchen ger oddset 1,66 vilket jag kommer köra på.

Speltips: Över 2,5 mål i matchen totalt
Odds: 1,66

milan vs roma odds

4. Manchester United – Crystal Palace

Ja vad ska man säga? Två motpoler möts. En storklubb mot en mindre klubb. En försvarsstark Mourinho-maskin mot ett läckande Palace, toppen mot den absoluta botten. På förhand kan detta bara sluta på ett sätt och jag ska inte vara den som sätter mig emot. För detta ska vara en mumsbit för ett pånyttfött Manchester United på hemmaplan, ingen snack.

Stackars Crystal Palace har gjort den sämsta inledningen på en Premier League i mannaminne och har inte lyckats hitta nätmaskorna en enda gång!! Manchester United till att göra över 2,5 mål ger oddset 1,83 vilket i mitt tycke är generöst.

Speltips: Manchester United vinner med över 2,5 mål
Odds: 1,83

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]