Dagens speltips: Samlade matcher den 19/9

Ikväll så kommer det spelas avgöras i många matcher i flera olika sporter. Programmet för sport är idag mycket stort, och vi ska här samla de bästa matcherna.

Vi kommer att samla matcherna i en och samma tipskupong. Det innebär att vi kommer göra ett speltips där vi kommer tippa odds på samtliga matcher som är av stort intrese i Sverige.

Bland all sport som vi samlar kommer vi att ta med matcher från ishockey och fotboll. Det är med andra ord en salig blandning på events som vi kommer att ge dig speltips på.

sverige vm-kval damer

Dagens matcher – 19 september

Idag kommer det att erbjudas flera matcher. Alla dessa matcher kommer du att kunna tippa med bet365. Det är inne hos bet365 som vi erbjuds odds på alla matcherna, samt några av nätets bästa odds.

Nedan ser du vilka matcher vi plockat med, och sedan kan du se vilka resultat som vi tippat på.

Du kommer även kunna läsa mer om hur du streamar den match som du även vill tippa på.

Längst ner kommer vi även ge dig det totala oddset som gäller inne hos bet365 i skrivande stund. Notera gärna att de exakta oddsen för matcherna kan ändras tills matchen sätts igång.

  • 18:00 Kroatien – Sverige, damer (2)

Odds = 1.16

VM-kval för damer

Sverige inleder sin VM-kvalsgrupp genom en match mot Kroatien. En match som de svenska laget borde enkelt klara av med tanke på kvalité på spelartrupperna.

Streama Kroatien – Sverige damer

  • 19:00 Elfsborg – Djurgårdens IF (2)

Odds = 1.95

Allsvenskan

Djurgårdens IF har en fin form, samtidigt som de kommer göra allt för att försvar sin europaplats. IF Elfsborg har de senaste omgångarna sett ut som att de gett upp drömmen om Europa nästa år.

Streama Elfsborg – Djurgården

  • 19:00 IFK Norrköping – BK Häcken (2)

Odds = 2.90

Allsvenskan

En mycket jämn match där BK Häcken brukar kunna dra det längst strået. IFK Norrköping har inte riktigt haft samma flyt som förra året, och många lär vara besvikna på resulten som laget skapat sig.

  • 19:00 Växjö Lakers – Brynäs IF (1)

Odds = 1.65

SHL

Växjö Lakers är favorittippade till att klara sig hela vägen till final. Första matchen för Brynäs är därför viktig att imponera i för att svara upp på alla förväntningar.

Streama Växjö – Brynäs

  • 19:00 Karlskrona – Skellefteå AIK (2)

Odds = 1.67

SHL

Skellefteå AIK ska bara vinna sin remiärmatch mot Karlskrona. Att laget spelar på bortais bör inte ha en stor betydelse för de rutinerade spelarna de har i truppen.

Streama Karlskrona – Skellefteå AIK

  • 20:45 Leicester – Liverpool (2)

Odds = 2.00

Engelska ligacupen

Liverpool går en match mot Leicester om vem som ska gå vidare i den engelska ligacupen. Liverpool ser idag ut som det piggaste laget.

Streama Leicester – Liverpool

leicester liverpool ligacupen

Totalt odds

Om vi skulle lägga till alla dessa speltips i samma kupong så kommer vi få riktigt bra odds. Oddsen för hela kupongen ligger på hela 36.35 i skrivande stund.

Vi kommer inte att lägga till alla matcher i samma kupong. Chansen att så många bortasegrar ska gå in anser vi för låg. Därför kommer vi att spela på matcherna seperat för att kunna vinna på flera av matcher.

Rygga gärna dagens speltips för den 19/9 för att ha chans att vinna pengar på dagens matcher du också!