Dagens speltips: Odds för Handbolls-EM & CHL-semifinal, 16/1

Om vi kollar in det spelschema som finns under den 16 januari. Då hittar vi två minst sagt heta matcher att spela odds på.

Den första matchen är självklart en landskamp som Sverige spelar mot Kroatien i handbolls-EM. Den andra matchen är istället i en helt annan tunering och sport. Växjö Lakers ska nämligen spela semifinal i CHL i ishockey.

Vi kommer här hjälpa dig med speltips inför dessa två matcher. Vi kommer att kombinera dessa två matcher i samma kupong. Vilket innebär att vi kan hämta ut en större bettingvinst om vårt speltips kommer gå in.

Vår bettingkupong ikväll

Här kommer vi redogöra för dig vilka matcher, samt ge lite detaljerad info kring hur vi tänker om matcherna vi kommer betta på. Det är aldrig fel att kolla in lite tips innan du spelar på odds.

Det ger dig alltid lite mer inblick i hur man kan spela. Oavsett om du inte håller med, eller spelar på andra odds så är det alltid bra att kolla av läget. Nu kör vi.


Växjö Lakers – HC Liberec

  • Nedsläpp: Den 16/1, kl. 18:30
  • Arena: Vida Arena, Växjö

Det är dags för den andra semifinalen mellan Växjö Lakers och HC Liberec. Matchen kommer att avgöra vilket av lagen som går vidare till final, och vilka som åker ut.

Växjö lyckades med att få med sig ett oavgjort resultat i den första av två matcher. Matchen spelades då på bortaplan för det svenska SHL-laget. Nu har man chansen att avgöra det hela inför hemmapubliken i Småland.

Vi tror att Växjö kommer att vinna matchen efter full tid. Växjö Lakers har tiden att lägga på CHL, då de leder betryggande i SHL för stunden. Dessutom är spelarmaterialet i Växjö Lakers väldigt bra när man fått tillbaka sina unga spelare från JVM.

  • Speltips: Växjö vinner matchen
  • Odds: 1.38
  • Bettingsida: bet365

Sverige – Kroatien

  • Avkast: Den 16/1, kl. 20:30
  • Plats: Wroclaw, Kroatien

Självklart kommer vi även ge dig ett speltips inför Sverige – Kroatien i handbolls-EM 2018. Där spelar lagen sin sista gruppspelsmatch, och både Kroatien och Sverige är vidare till mellanrundan.

Det är däremot ingen död match som kommer att spelas. Vinnaren i matchen kommer att stiga i grupptabellen, och troligtvis få ett enklare motstånd i mellanrundorna.

Sverige är tyvärr några nummer mindre än Kroatien när det kommer till spelare i trupperna. Det är med andra ord Kroatien som är favoriter till att vinna. Speceillt nu när de spelar inför sin hemmapublik.

Sverige kommer nog satsa mycket på att hålla kroaterna borta från att göra mål, istället för att satsa fullt offensivt. Vi tror därför att det kommer bli en målsnål tillställning.

  • Speltips: Sverige gör 25 mål i matchen – Nej
  • Odds: 1.85
  • Bettingsida: bet365

Väljer du att slänga in båda dessa matcher i samma spelkupong hos bet365 så kommer du få oddsen 2.56. Detta är ett bra odds på två (enligt oss) ganska enkla bettingtips.

Det är däremot bra om du är införstådd på att oddsen för handbolls-EM och CHL kommer att kunna ändras tills dess att matcherna startar. De kan självklart både ändras till fördel och nackdel.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]