Dagens speltips: Odds från CHL

Champions Hockey League är en tunering som växewr sig allt starkare. Oavsett när det kommer tuill publik, odds eller kvalitén på hockeyn.

Är du intresserad av att spela på odds i CHL den 3/10, så kan vi hjälpa dig med speltips. Vi kommer här ge oss på uppgiften att tippa alla matcher som de svenska lagen kommer att spela i CHL.

Tycker du att vårt bettingtips är bra, eller lockas av att spela på samma odds som oss. Ja, då är det bara att rygga vår kupong.

Tippa matcher i CHL

Nedanför så kommer du att se vilka matcher från CHL vi kommer att tippa odds på. Det är matcher som spelas av samtliga svenska lag som finns i tuneringen.

Alla odds hämtade från: bet365

Frölunda – GAP Rapaces

Första matchen vi kommer ge oss på är Frölunda mot GAP Rapaces från Frankrike. Detta är en match som kan ses som en mumsbit för Frölunda som bör ligga flera nivåer över fransmännen.

Frölunda kommer säkert inte släppa en enda poäng inför sin hemmapublik i Scandinavium. En solklar etta börjar vi med i vårt CHL speltips den 3/10.

 • Speltips: Frölunda vinner
 • Odds: 1.012

Red Bull (Ehc) Munchen – Brynäs

Här kommer det bjudas på en mer intressant och tight match. Både Brynäs och Red Bull Munchen krigar nu om att vinna deras grupp i CHL.

Lagen är mycket jämna, vilket inte minst visar sig i oddset som finns hos bet365. Där erbjuds du just nu att spela på 1.88 x din insats på båda lagen. Vi tror dock att Brynäs IF kommer dra längsta strået.

 • Speltips: Brynäs IF vinner
 • Odds: 1.88

Kometa Brno – Malmö

Ännu en tuff match för ett av våra svenska lag i CHL. Malmö ställs mot tjeckerna i Kometa Brno. Ett lag som flera år i rad har imponerat i den tjeckiska hockeyligan.

Malmö Redhawks har helt klart det spelarmaterial och form som krävs. Senaste förlusten i SHL mot Rögle lär fortfarande svida, men vi tror att Malmö på nytt hittar formen mot Kometa Brno.

 • Speltips: Malmö Redhawks vinner
 • Odds: 1.90

HV71 – HC Trinec

Även HV71 kommer att spela hockey CHL ikväll. Deras motståndare är HC Trinec från Tjeckien. Det är inget lätt motstånd på förhand, men visst har HV71 en liten fördel när vi jämför lagen.

Att sedan HV71 är besparande på en lång bortaresa tror vi kommer vara till stor fördel. HV71 ser starka ut på sin hemmaplan i Kinnarps Arena.

 • Speltips: HV71 vinner
 • Odds: 1.50

Cardiff Devils – Växjö Lakers

Den sista matchen som spelas av ett svenskt lag i CHL är Cardiff Devils mot Växjö Lakers. Här är oddsen mer ojämna, och allt tyder på att det är Växjö Lakers som ska vinna kvällens match.

Cardiff Devils ska egentligen inte ha någon chans att få med sig en poäng när de spelar mot Växjö. Vi kommer inte tippa på en skräll, därför väljer vi Växjö Lakers som vinnare i matchen.

 • Speltips: Växjö vinner
 • Odds: 1.075
 • Som du ser så har vi tippat på att alla svenska lag ska gå genom spelomgång med en vinst. Se till att rygga vårt speltips om du tror på att SHL-lagen tillsammans kommer bjuda på fem vinster i fem olika matcher.

Totalt odds för tipskupongen: 5.82

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]