Dagens speltips: Matcher i Champions League - 27/9

Då var det onsdag och ytterligare en kväll av Champions League fotboll väntar. Gårdagens resultat var relativt väntade med en liten reservation för Leipzig som var obekant bleka. Men som sagt det är en ny dag vilket innebär nya möjligheter. Carpe diem eller åtminstone fånga matcherna är målet! På kvällens meny står det 16 hungriga lag fördelade över åtta matcher. Likt igår kommer jag ta ut några matcher som är värda att spela på. Jag tycker vi drar igång direkt med omgångens absoluta höjdpunkt.

Våra odds är hämtade från: bet365

PSG – Bayern Munchen

PSG har efter miljardinvesteringarna i Neymar och nu senast Mbappe seglat upp som den kanske största favoriten till att ta hem hela Champions League. Med världsklasspelare på varje position och en bred trupp så kan man förstå varför. Årets upplaga av Bayern Munchen är en lite blekare version av sitt tidigare genomoljade jag. Douglas Costa har försvunnit, Lahm och Alonso har lagt skorna på hyllan och tidigare giganter som Ribery, Robben och Vidal har blivit ett år äldre.

Laget ser inte lika piggt och rappt ut längre och Lewa kan inte på egen hand utföra mirakel. Men det är fortfarande två lag med enorm kompetens och chanser kommer att skapas åt båda håll. Även om PSG får hållas som favoriter särskilt hemma i Paris så kan matchen gå hur som helst. Hörnor känns mest spelvärt här då över 2,5 mål bara ger 1,44. Så över 10 hörnor i matchen till oddset 1,80 känns väldigt bra!

  • Speltips: Totalt över 10 hörnor i matchen
  • Odds: 1,80

Atletico Madrid – Chelsea

Kupongens andra match är också en riktig tungviktare. Atletico Madrid – Chelsea har på förhand alla ingredienser till att bli en supermatch. Det är två oerhört diciplinerade och taktiskt skickliga lag som kliver ut på nybyggda Wanda Metropolitanos gräsmatta denna kväll. Med det sagt så har båda lagen givetvis en grym offensiv också.

Men här kommer första målet vara ännu större vikt än i match ett då båda lagen är mästare på att stänga ner matcher vid ledningar. Personligen hyser jag stor respekt för bägge tränarna. Det kommer vara här matchens viktigaste duell kommer utspelas. Rent historiskt så har engelska lag haft tufft mot spanskt motstånd, särskilt på bortaplan. Jag tror på en tight match där jag kommer lägga ett spel på 2-3 mål i matchen till generösa oddset 1,95

  • Speltips: Mål i matchen (2-3 mål)
  • Odds: 1,95

CSKA Moskva – Manchester United

Precis som vi såg igår med Liverpool så blir det alltid en tuff uppgift att ta flyget österut. Vi kan förvänta oss samma tuffa förutsättningar för det röda Manchesterlaget även denna kväll. CSKA Moskva kommer från en knapp 1-0 seger borta i ligan och samma sak gäller Manchester United som bortaslog Southampton med identiska siffror.

Det ut som Mourinhos lagbygge verligen börjar ta form. Man rusar fram i ligan och är obesegrat i alla tävlingar. Det ser nu allt mer ut som den maskin som på Fergies tid skövlade över motstånd, likt Stefan Löfven som skövlar ministrar hit och dit. Startelvan har spets med den store Lukaku längst fram och truppen har en grym bredd.

Mourinho brukar rotera och utnyttja sina trupper till max. Men oavsett lag han ställer ut ikväll så kommer Manchester United bära favoritskapet. Under 2,5 mål i matchen känns rätt logiskt då United är oerhört stabila bak och vet att de räcker med 1-0, 2-0. Oddset på det är 1,70. Manchester över 1,5 mål ger 1,83 och det övervägs också.

  • Speltips: Under 2,5 mål i matchen
  • Odds: 1,70

Sporting – Barcelona

Hur klarar sig Barca utan Neymar? Kommer Messi lämna också? Hur bra är nyförvärven? Frågorna var många inför säsongen men såhär i säsongsupptakten så har Barcelona verkligen gett kritikern svar på tal. Vinsterna radas upp och likaså målen. Messi har haft en av de bästa starterna någosin på en säsong och de blåser verkligen medvind i Katalonien.

Plantskolan Sporting har en lång Champions League erfarenhet och skall absolut tas på allvar. Att Barcelona kommer göra mål ikväll är lika säkert som att Håkan Juholts mattborste till mustasch sitter kvar. Skulle detta mot förmodan inte hända så får jag åka ut på min egna ”förlåt-turne” i Sverige! Barcelona göra mål i bägge halvlekarna kommer därför spelas till generösa 1,85 ggr pengarna.

  • Speltips: Barcelona gör mål i båda halvlekarna
  • Odds: 1.85

Sammanlagda oddset för kvällens fyrling blir således 11,03. Känns som en helt klart spelvärd lapp. Vi ser redan nu fram emot kvällen!

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]