Dagens speltips: Matcher från VM-kvalet (4/9)

Idag kommer vi att försöka oss på att tippa matcher från VM-kvalet. I vårt speltips kommer vi att lägga till fler än en match att spela på. Vi kommer nämligen att samla fyra matcher i samma tips. Detta för att få ännu bättre odds att spela med på nätet.

Alla matcher som finns med i vår spelkupong kommer att spelas i VM-kvalet i Europa. Bland våra matcher kommer landslag som Danmark, och England att spela.

Det bästa du kan göra för att kopiera vårt spletips idag är att logga in på bet365. Där kommer du få likadana odds som vi får ut. Bet365 är nämligen den sajt som vi bäljer att spela vårt tips hos.

odds på vmkval hos bet365

Speltips & matcher ikväll

Nedan kommer du se vilka matcher som vi kommer att följa under kvällen. Du kommer även kunna se vilket resultat som vi tippar för matcherna. Detta kan vara smart att göra om du behöver speltips för VM-kvalet den 4 september.

Matcherna kommer att spelas under kvällen den 4 september, så innan dess bör du lagt in ditt speltips hos bet365.

Nedanför ser du vilka matcher som vi plockat med i vårt tips, samt vilka resultat som vi tippar i matcherna. Sedan kan du se vilket odds som vi får att spela med inne hos bet365.

  • Armenien – Danmark (2)
  • England – Slovakien (1)
  • Montenegro – Rumänien (1)
  • Nordirland – Tjeckien (2)

Det totala oddset som vi får ut från detta speltips med totalt 4 matcher ligger på 12.74.

Vi ser två mer kritiska matcher med i vårt speltips. Att Tjeckien ska vinna mot Nordirland på bortaplan känns som den största chansningen.

Även Montenegro kan spela ganska ojämnt. Speciellt när de möter landslag som känns enkla på pappret. Att ta emot Rumänien på hemmaplan är en uppgift som låter enklare än vad den kanske egentligen är.

Vi kommer att lämna in vårt speltips inne hos bet365. Där kommer vi att spela med ett odds på 12.74. Notera gärna att detta oddset är aktuellt just nu, och kan ändras till din för- eller nackdel inför matchstarterna.

vmkval europa till vm 2018

Streama VM-kval ikväll

Om du är intresserad av att följa någon av de matcher som vi kommer spela på odds i. Eller kanske finns det andra matcher från VM-kvalet som du vill streama live?

Då kommer vi här rada upp några av de matcher som spelas ikväll. Där kan du själv klicka dig in på den match som du allra helst vill se. Där kommer du hitta mer information om hur du kan se matchen live på nätet.

Ovanför ser du alla matcher som vi har uppdaterat dig med live streams inför. Det är även dessa matcher som vi tror att flest svenskar vill se under kvällens matcher i VM-kvalet.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]