Dagens speltips 23/3 – kvartsfinaler i SHL

Ny dag innebär nya matcher i SHL. Här ger vi er våra bästa speltips för kvällens ishockey.

För andra dagen i rad gick vår dubbel in, och ni som ryggade gårdagens speltips kan vara glada. Djurgården slog Linköping, medan Växjö precis som förutspått slog Brynäs med minst två mål (seger med 4-0).

Frölunda – Malmö

Malmö vann den första matchen mellan dessa lag, då man tog en bortaseger med 2-1. När nästa kvartsfinal sedan spelades, i Malmö, var det Frölundas tur att vinna. Ytterligare en uddamålsseger, men denna gång skrevs siffrorna till 5-4.

Idag är det dags för match 3, där ett av lagen kommer att ta en skön ledning i matchserien. Vi har tidigare lyft fram vikten av spetsspelare, och det tror vi kan fälla en avgörande faktor ikväll också. Av den varan är det Frölunda som sitter på klart bäst kvaliteteter, då man har både SHL:s skytteligaledare Victor Olofsson och assistledare Ryan Lasch i laget.

Dessutom vann Frölunda den senaste matchen, då man vände underläge med 2-4 till seger med 5-4. En sådan mäktig upphämtning ger en rejäl boost till laget, och vi tippar att Frölunda vinner under ordinarie tid ikväll, till oddset 1.80 på Bet365.

Du kan ta dig vidare för att läsa om hur du kan streama Frölunda – Malmö live på nätet.

Färjestad BK – Skellefteå AIK

Skellefteå AIK leder med 2-0 i matcher, och övertygade rejält senast när man slog Färjestad med hela 5-0.

Även om vi egentligen håller dessa två lag som rätt jämna, fick vi se att det nog kan vara en del klasskillnad mellan de bägge lagen. Dessutom kommer Skellefteå att vara lyfta av storvinsten senast, och vi tror att man ikväll kopplar ett än större grepp om platsen i semifinalen.

Vi lägger våra pengar på att Skellefteå vinner ikväll igen, under ordinarie tid ELLER efter förlängning/straffar. Detta spelas till oddset 1.90 på Bet365.

Även denna match kommer du kunna se via en Färjestad – Skellefteå stream på nätet.

Tillsammans ger denna dubbel oss oddset 3.42 gånger pengarna.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]