Dagens speltips – Hetaste landskamperna 27/3

Vi kommer här att ge våra läsare ett samlat speltips inför kvällens träningsmatcher. Vi kommer här visa upp en tipskupong som vi själva kommer att slänga in att spela på.

Skulle du vilja läsa mer kring varje match så kommer vi ha en länk till ett förlängt speltips kring landskamperna. Där kan du även läsa om hur du kan streama matcherna direkt på nätet.

Vårt tips kommer ta med fyra olika matcher från kvällens spelomgång av landskamperna.


Kvällens matcher (landslag)

Nedan ser du vilka matcher som vi valt att plocka med i vår kupong av internationella vänskapsmatcher.

Rumänien – Sverige

  • Avspark: Den 27/3, kl. 20:30

Självklart så plockar vi med Sveriges match som spelas mot Rumänien. En match som vi tror att Sverige kommer vinna ganska tryggt. Till vår förvånning så är det inte vad de större spelbolagen tror. Vi tror helt klart att Sveriges startelva mot Rumänien är bättre än spelbolagen tror.

Faktum är att Rumänien har ett lägre odds att vinna matchen än vad Sverige har. Vilket vi tackar för. Det ökar nämligen det värde på den spelkupong som vi spelar på under den 27 mars.


Tyskland – Brasilien

  • Avspark: Den 27/3, kl. 20:45

Tyskland och Brasilien tillhör topp 5 bästa fotbollslandslag i världen. Vilket innebär att vi kommer se mycket kvalité och talang ute på planen ikväll.

Det är två lag som har en bra förmåga att göra mål framåt. Detta bäddar med andra ord för en match där vi tror mycket målchanser, hörnor, och mål kommer inträffa.

Vårt spel blir därför på att det kommer bli många hörnor. Mer exakt på över 10 hörnor totalt i matchen.


England – Italien

  • Avspark: Den 27/3, kl. 21:00

Här spelar två riktigt starka lag mot varandra. Däremot är det nog England som kommer lägga mest kraft på att få ihop laget, och att visa framfötterna i matchen. Anledningen till detta är naturligtvis att Italien inte nådde hela vägen till VM, och har långt kvar till nästa tävlingsmatch.

Italien har å andra sidan en helt ny tränare. En tränare som nu försöka sätta sin prägel på det formsvaga italienska landslaget. Vårt tips kommer hur som helst vara på att England trycker in första målet i matchen.


Spanien – Argentina

  • Avspark: Den 27/3, kl. 21:30

Två spansktalande länder går en match mot varandra. Två offensiva lag kommer nog båda satsa på att trycka in flera mål på sina motståndare.

Vi tror helt enkelt att det kommer bli en match som båda kommer gå för flera mål. Vilket kan öppna större ytor som inte skulle finnas i en tävlingsmatch. Därför blir vårt speltips inför matchen att det blir över 2,5 mål i matchen.

Hela vår tipskupong under kvällen kommer sammanlagt ha ett odds på 22.95. Något som vi verkligen är nöjda med i vår fyrling.