Dagens speltips: Champions League (18/10)

Dag två av Champions League spel denna veckan och även ikväll finns det en rad godbitar och kika lite närmare på. Vi på Sportal tar Champions League på största allvar och både analyser och speltips är därav av högsta vikt. Nedan kommer resultatet av de.

1. Benfica – Manchester United

Kupongens första match spelas på portugisisk mark där Benfica tar emot Manchester United på mäktiga Esatdio da Luz. Det är ett Benfica som med en minst sagt dålig form går in i detta mötet med noll inspelade poäng. En poäng i dagens match är i princip ett måste om man fortfarande skall ha en realistisk chans på en slutspelsplats i Champions League. Engelsmännen däremot sitter bekvämt på en 1:a plats i gruppen med maximalt sex inspelade poäng på två matcher och en målskillnad på 7-1. På bortaplan i Champions League är Manchester United alltid extremt diciplinerade och är alltid taktist fälländade.

Även om man inte alltid går ifrån med en seger så är förluster på bortaplan extremt sällsynta. Mourinho kommer säkert ställa upp med bästa tänkbara elva med kanske en eller två förändringar. Manchester United är givna favoriter här och det finns en rad intressanta spel på denna matchen. Manchester United att vinna till oddset 1,85, Manchester United över 1,5 mål till oddset 1,90 samt United leder i halvtid/vinner fulltid till 2,75! Vi tar det lite mer kittlande oddset på 2,75!

Spel: Manchester United – vinnare(1×2)

Odds: 1,85

2. Chelsea – Roma

Match nummer två på kupongen kommer bli en intressant drabbning mellan två bra fotbollslag. Chelsea – Roma känns på förhand som en fartfylld match med mycket chanser åt båda håll. Det är 1:an Chelsea som tar emot 3:an Roma hemma på Stamford Bridge där det står väldigt värdefulla poäng på spel. Den här gruppen med Chelsea, Roma och Atletico Madrid tillsammans med grupp H är den tuffaste gruppen i Champions League.

Oavsett vilket lag av dessa tre som missar slutspel så kommer deta vara en stor besvikelse. Då Atletico med största sannolikhet kommer vinna sin match borta mot Qarabag så är poängen i denna matchen än mer viktiga. Chelsea kommer ändå hållas som favoriter hemma i London och ett hörnspel på Chelsea över 5,5 till oddset 2,10(!) känns väldigt generöst och kommer spelas.

Tips: Chelsea – över 5,5 hörnor i matchen

Odds: 2,10

3. Anderlecht – PSG

Då har vi kommit till grupp B och matchen mellan Anderlecht och PSG. Det är 4:an mot 1:an, belgare mot fransoser, inställning mot pengar. Förutsättningarna klubbarna emellan är enorm, det är två olia världar. PSG – världens kanske rikaste klubb skall under inga som helst omständigheter ha några problem med ett Anderlecht på bortaplan.

Även om det klassiska ”inställning slår klass” uttrycket ofta får rätt så skall inte ens en underskattning från fransmännens sida vara en faktor. Oavsett om man ställer upp med sin första elva, andra elva eller tredje elva så ska man gå segrande ur den här matchen. Målglada PSG(åtta gjorda på två matcher) kommer även i denna matchen producera mål. En startelva med en anfallstrio i form av PSG leda i paus och vinna efter full tid ger 1,50 i odds. PSG över 2,5 mål i matchen ger 1,60. Hugget som stucket vilet man ska plocka ut men vi kör på PSG leder i halvtid/vinner fulltid.

Spel: PSG – leder halvtid/vinner fulltid

Odds: 1,60

Det sammanlagda oddset för denna trippel blir således 6,2. Alla odds är hämtade från Bet365. Nu väntar vi bara in kvällen med snickersglass och soffmys, ha de fint där ute i stugorna!

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]