Dagens Speltips: Champions League 23/10

Champions League fotboll är ett fantastiskt sätt att inleda en vecka på och nedanför har vi plockat ut de mest intressanta matcherna från ikväll och gjort en kupong utav de. Som vanligt finns både analyser och speltips inkluderat.

1. Hoffenheim – Lyon

Först ut på våran kupong är matchen mellan tyska Hoffenheim och franska Lyon. Bortalaget kommer till den här matchen som gruppetta efter att ha slagit självaste Manchester City på bortaplan och sedan kryssat mot Sjachtar på hemmaplan. Hoffenheim i sin tur ligger sist i gruppen och detta är en måstematch om man ska ha realistiska chanser på vidare avancemang i turneringen. En vinst ikväll och man går upp som sämst 2:a i gruppen.

Detta känns som en väldigt öppen match där det är två jämnbördiga lag som gör upp. Personligen tycker jag Lyon ska gälla som knapp favorit och ett spel på x2 till oddset 1,83 känns både spelvärt och logiskt.

Avspark: 21.00
Plats: Rhein-Neckar Arena, Sinsheim
Liga: Champions League
Speltips: x2
Odds: 1,83

2. Sjachtar Donetsk – Manchester City

Som nummer två på kupongen hittar vi Sjachtar Donetsk – Manchester City. Även detta möte är i grupp F. Hemmalaget ligger på en 3:e plats i gruppen efter två oavgjorda resultat mot Hoffenheim och nu senast Lyon på bortaplan. Favorittippade Manchester City åkte ju på en chockförlust i premiären hemma mot Lyon och nu senast vann man i sista minuten tack vare David Silva. Även om man gått som tåget hemma i Premier League så har man inte alls levt upp till förväntningarna ute i Europa de senaste säsongerna.

Ikväll ses allt annat än en seger som en katastrof och det är stor press som vilar på spelarna i Manchester City. Kevin De bruyne är mer eller mindre tillbaka men de återstår att se hur mycket speltid spelmotorn får ikväll. Oddset på Manchester City göt mål i båda halvlekarna är 1,80 vilket känns bra och kommer spelas.

Avspark: 21.00
Plats: Donbass Arena, Ukraina
Liga: Champions League
Speltips: Manchester City mål i båda halvlekarna
Odds: 1,80

3. Real Madrid – Viktoria Plzen

Sist ut på kupongen är matchen mellan de regerande mästarna Real Madrid och Viktoria Plzen. Detta är tro det eller ej mötet mellan 3:an och 4:an i grupp G där hemmalaget står på 3 poäng och bortalaget på 1 poäng. Det råder ju en kris i Real Madrid med förlorade matcher, måltorka och ett rostigt spel. Tränaren och flertalet spelare hänger löst och harmonin som funnits där med Zidane känns som bortblåst. Att säga att detta är en måstematch för hemmalaget är en underdrift.

Skulle man tappa poäng hemma mot ett totalt underlägset Viktoria Plzen så ryker nog ett par huvuden samma kväll. Real Madrid ska vinna och man ska vinna med flertalet mål. Det känns som den perfekta comeback-matchen för Real Madrid och kanske därmed kickstarta sin säsong från ikväll. Jag tror de kommer sättas ett sanslöst tryck direkt från hemmalaget och oddset på mål inom första 10 minuterna ger 3,20 ggr pengarna och kommer spelas med en viss chans.

Avspark: 21.00
Plats: Santiago Bernabeu Stadion
Liga: Champions League
Speltips: Mål innan 10:00
Odds: 3,20

Det sammanlagda oddset för den här Champions League kupongen blir 10,5

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]