Dagens speltips: Bäst odds & matcher – 20/9

Idag så kan vi direkt se att det kommer spelas intressanta matcher från Sverige. Detta kommer att ske i HockeyAllsvenskan, Allsvenskan i fotboll och Elitserien i speedway.

Nedan kan du hitta till de matcher som vi anser är extra intressanta för dig att spela på odds i. Det innebär att vi samlat de matcher som vi tror är har mest intresse för svenska spelare.

Du kommer att hitta dels våra speltips med resultat som vi kommer att tippa på. Du kan även klicka dig vidare för att hitta mer information om hur du streamar den match som du även vill betta på.

elit vetlanda speedway

Dagens matcher (20 september)

Det kan vara bra att hela tiden hålla sig uppdaterad med vilka matcher som kommer att spelas. Detta för att inte missa när något av dina favoriter lag gör upp inom fotboll, hockey eller speedway.

Det är just dessa tre sporter som vi valt att ta med bland våra matcher i dagens program med matcher.

Kolla in våra speltips nedanför för att se hur vi tippar, samt vilka tider som gäller för dagens matcher.

Alla de odds som vi ger dig här nedanför kommer från bet365. Bli gärna medlem där för att spela på lika bra odds som vi!

  • 19:00 Hammarby IF – IFK Göteborg (2)

Odds = 2.90

Ett riktigt publikmöte mellan två av Allsvenskans mer klassiska klubbar. Hammarby kommer från en blygtung förlust mot Malmö FF senast. Vi tror inte att HammarbyIF kommer repa sig tillräckligt inför matchen mot IFK Göteborg.

Streama Hammarby – Göteborg live

  • 19:00 Östersunds FK – Malmö FF (2)

Odds = 2.80

Malmö FF har ett alldeles för bra odds inne hos bet365 för att vi ska kunna låta bli att spela på serieledarna. Deras styrkebesked senast mot Hammarby IF tycker vi indikerar på att Malmö återigen ska vinna.

  • 19:00 Vetlanda – Rospiggarna (2)

Odds = 6.25 (svenska spel)

Att tippa på matcher inom Speedway är inte möjligt att göra hos bet365. Därför kommer vi att tippa vår skräll i semifinalen av Elitserien inne hos Svenska spel. Rospiggarna är i klart underläge, men allt kan hända.

Streama Vetlanda – Rospiggarna live

  • 19:00 Leksand – Södertälje SK (1)

Odds = 1.22

Leksand och Södertälje spelar sina öppningsmatcher mot varandra i HockeyAllsvenskan. Där kommer Leksand ha fördelen med att spela på hemmais inför sin trogna publik. Det kommer hjälpa dalmasrna till seger tror vi.

Streama Leksand – Södertälje SK

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]