Chelsea - Southampton: Live stream, laguppställning & speltips

Chelsea möter Southampton i semifinal av FA-cupen. Matchen utspelar sig på Wembley Stadium i London.

Streama Chelsea – Southampton

Semifinalen i FA-cupen mellan Chelsea och Tottenham är en riktig höjdarmatch, och vi gissar att du inte gärna vill missa den. Matchen TV-sänds i Eurosport, men skulle du sakna kanalen är lösningen väldigt enkel.

Det enda du behöver göra för att streama Manchester United – Tottenham är att skapa ett konto på Bet365, och där sätta in minst 50 kronor. När du satt in dessa 50 kronor har du tillgång till en hel uppsjö av matcher från hela världen! När du har ett Bet365-konto med minst 50 kronor kan du se fotboll från FA-cupen, La Liga, Serie A och Bundesliga, samt tävlingar i golf, tennis, handboll med mera.

  • 1. Skapa ett konto på Bet365
  • 2. Sätt in minst 50 kronor
  • 3.Titta på valfria matcher från FA-cupen, La Liga, Serie A o.s.v.!

Två lag som slåss på två fronter

På lördag spelas den första FA-cupsemifinalen, då Manchester United möter Tottenham. Dagen därpå spelar Chelsea mot Southampton i semifinal nummer två. Den matchen ska vi gräva oss ner i med denna artikel.

Chelsea är utslagna ur Ligacupen och Champions League, men slåss fortfarande i två tävlingar. I Premier League kämpar man för att om möjligt nå fjärdeplatsen (som ger Champions League-spel), medan man i FA-Cupen som bekant är i semifinal och har allt i egna händer på sin väg mot titeln.

Southampton tävlar för att hänga kvar i Premier League, och har där fyra poäng upp till säker mark. Samtidigt vill man vinna FA-cupen för andra gången i klubbens historia, och för första gången sedan 1976.

Chelsea har vunnit FA-cupen vid 7 tillfällen, senast 2012.

Trolig laguppställning, Chelsea

Courtois
Azpilicueta – Christensen – Cahill
Moses – Fàbregas – Kanté – Emerson
Willian – Hazard
Morata

Skador: David Luiz, Ethan Ampadu
Avstängningar: Marcos Alonso

Trolig laguppställning, Southampton

McCarthy
Bednarek – Yoshida – Hoedt
Soares – Romeu – Højbjerg – Bertrand
Ward-Prowse – Tadic
Long

Skador: Mario Lemina, Sofiane Boufal (tveksam)
Avstängningar: Jack Stephens