Champions League 6/11: Napoli - PSG

Då vänder vi blickarna mot kanske den på förhand mest upphypade matchen nämligen den mellan italienska Napoli och franska PSG. Vi kommer i sedvanlig ordning analysera matchen och komma med förhandstipp samt odds gällande kvällens tungviktsmöte.

Avspark: 21.00
Plats: Stadio San Paolo
Liga: Champions League
Speltips: Multihörnor över 23,5
Odds: 1,83

Napoli

Hemmalaget har sedan förlusten mot Juventus i ligan den 29:e september vunnit fem matcher och kryssat två med en målskillnad på 16-4. Anchelottis mannar ser likt Barcelona ut att ha fått igång spelet och när resultaten också rullar på så gjuter det sjävförtroende. Ikväll väntar samma möte som två veckor sen när man gästade Parc De Princes. Man fick med sig 2-2 från de mötet och det i underkant då man tappade ledningen i 92:a minuten då Di Maria vackert placerade in 2-2.

Ett oerhört viktigt mål för fransoserna som med en förlust där hade haft ett riktigt dåligt utgångsläge när gruppen nu vänder. Hemma är man starka med en fantastisk publik bakom sig. Spelar man i närheten av det man gjorde borta mot PSG så har man goda chanser att knipa alla poängen ikväll.

Möjlig startelva Napoli:

Ospina
Maksimovic Koulibaly Albiol Rui
Allan Hamsik Ruiz
Callejon Milik Insigne

PSG

Laget med miljarderna från den franska huvudstaden kom undan med blotta förskräckelsen senast dem mötte de ljusblå från pizzahuvudstaden. Hade de inte varit för Di Marias briljans i sista sekunderna så hade man nästan varit uträknade i Grupp C. Men fotboll är en sport med små marginaler och plötsligt har man ett helt annat utgångsläge. Detta är en otroligt viktig match, förlust idag och man är borta från avancemang. Efter Napolimatchen senast har man som väntat gått som tåget och man kan mönstra starkast möjliga elva vilket lär behövas då Napoli på bortaplan är nog en svår uppgift.

Möjlig startelva PSG:

Areola
Meunier Marquinhos N Soki Bernat
Verratti Kehrer Draxler
Neymar Mpappe Di Maria

Matchbild

Detta kommer med största sannolikhet bli en fantastisk match för oss beskådare. Då ingen av lagen kommer frångå sin filosofi så lär detta bli en chansrik och förhoppningsvis målrik match. Bollinnehavet kommer vara relativt jämnt och här kommer spetskvaliten avgöra. Ett spel på multihörnor över 23,5 känns givet i en sån här match och kommer ryggas!