Speltips idag: Champions League för hela slanten - 26/9

Då var de äntligen tisdag och då vet vi alla (förhoppningsvis) vad det innebär – Champions League! Då vi älskar Fotboll i allmänhet, och Champions League i synnerhet har jag i kombination med fallenhet för tips gjort en liten kupong. Med största sannolikhet kommer jag att slänga in iallafall en röding på detta bombsäkra tips! Vi börjar då med match följande match.

1. Manchester City – Shaktar Donetsk

Det ljusblåa Manchesterlaget är i en hysterisk form med sanslösa 22-1 i målskillnad de senaste fem matcherna, där man framförallt i ligan går fram som en ångvält. Hemma på Ethiad är man extremt svårslaget och en utgångsetta är knappast någon ögonbrynshöjare däremot så är oddset inget som får det att växa där nere. Shaktar är ju precis som City ett offensivt lagt lag och har även en stor erfarenhet från Champions League spel.

Jag tror på en match med mycket chanser och fartfylld vilda vestern fotboll. Med föregående mening i tankarna så känns de logiskt att spela hörnor i matchen då det inte kommer saknas chanser. Jag kommer gå på att Shaktar ska lyckas med bedriften att få över 2,5 hörnor på 90min. Det känns inte bara realistiskt utan mer sannolikt och till oddset 1,72 så tackar jag!

Speltips: Över 2,5 hörnor för Shaktar Donetsk

Odds: 1,72

2. Dortmund – Real Madrid

Om vi pratade om två effensivt lagda lag i förra matchen så kan vi nästan dubbla det här. För Dortmund – Real Madrid kommer med all största sannolikhet vara en fartfylld match och ögongodis i renaste fotbollsform. De regerande mästarna levererar alltid mål frammåt och inledningsvis på denna säsongen även bakåt. Dortmund är minst lika anfallsglada och spelar på typisk tysk totalfotbollsmaner.

Ett X2 här känns spontant väldigt tryggt men oddset (1,45) känns lite väl lågt så även här kommer jag gå på ett hörnspel då chanser kommer skapas konstant. Denna gång kör jag på totalt över 10 hörnor i matchen till oddset 1,72

Speltips: Över 10 hörnor i matchen

Odds: 1,72

3. Besiktas – Rb Leipzig

Den här matchen känns på förhand som tyskarna skall kunna kontrollera relativt ostört. Man har startat relativt okej i Bunseliga där man parkerar på en 6:e plats. Däremot så finns det så mycket mer att plocka ut ur truppen.

Besiktas skall ej underskattas och framförallt hemmaplan kommer vara deras största fördel. Men jag tror ändå att Leipzig är numret för stora och jag kommer att fegspela lite och köra på en X2 här till oddset 1,40.

Speltips: Dubbelspel på X, 2

Odds: 1,40

4. Spartak Moskva – Liverpool

Tufft bortamöte väntar Liverpool. Att åka till Ryssland är aldrig en lätt uppgift oavsett motstånd. Kallt och oftast sämre planer är standarden allt som oftast. Det finns många frågetecken gällande Liverpool och en av de största är försvaret. Allt som oftast så löser anfallet det i slutändan och så tror jag även blir fallet i denna matchen. I ligan har man gått helt okej men det har som sagt darrat rejält bakåt.

Spartak har också gått lite sådär i ligan men kommer från en 1-0 vinst nu senast hemma mot Ruben Kazan som dem går stärkta in i denna matchen med. Spelet jag kommer lägga här är Liverpool över 1,5 mål till oddset 1,57 och det känns väldigt bra!

Speltips: Liverpool vinner med över 1,5 mål

Odds: 1,57

Om inte min matte sviker mig denna gången så får jag totaloddset 6,50, och en liten fin röding på det så blir en ganska trevlig liten vinst på denna relativt trygga fyrling.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]