Champions League final: Tottenham - Liverpool

Speltips och odds till Tottenham – Liverpool. Vi tippar finalen i Champions League! Ta del av vår rek till stormatchen.

TOTTENHAM X LIVERPOOL Spela nu
4.33 3.75

1.90

Spela nu

England tillbaka som stormakt i Europa

Champions League säsongen går mot sitt slut och precis som vanligt är det endast två lag som lyckats med bedriften att sig hela vägen till final.

Häromdagen möttes Chelsea – Arsenal i Europa League finalen och om bara timmar går finalen i Champions League, också den mellan två engelska lag då Tottenham tar sig an Liverpool. Det är första gången i historien som ett land beslagtar alla fyra finalplatserna i de båda turneringarna. Efter en tids sämre resultat i Europa har England tagit tillbaka platsen som stormakt ute i Europa.

Många är vi som kommer att vilja titta på Champions League-finalen. Här kan ni läsa om hur ni gör för att streama Tottenham – Liverpool 1 juni.

Trolig laguppställning Tottenham:

Lloris

Trippier Alderweireld Vertongen Rose

Wanyama Eriksen Sissoko

Son Kane Moura

Trolig laguppställning Liverpool:

Alisson

A.Arnold Matip Van Dijk Robertson

Henderson Fabinho Milner

Salah Firminho Mane

Får vi ett nytt lag ingraverat i historieböckerna?

Kommer Liverpool få kröna sina fantastiska säsong med klubbens sjätte Champions League titel eller ska spelarna i Tottenham lyckas med att ta hem titeln och därmed göra sig odödliga i klubben för all framtid?

Det råder inga som helst tvivel att lördagens match är den största i Tottenhams historia. Ett lag som spelat fin fotboll och på sina bästa dagar kunnat utmana de allra bästa. Men samtidigt ett lag som ingen någonsin trott skulle kunna gå hela vägen. Det Pochettino har gjort med en budget som så när varit obefintlig och med många, tunga skador på nyckelspelare i år är helt otroligt.

På vägen till finalen har man slagit ut Dortmund, Manchester City och Ajax, för att inte snacka om hur man mirakulöst tog sig vidare ur gruppen efter två raka förluster inledningsvis. Champions League i år har varit en saga för Londonklubben och om några timmar kan sagan få sitt drömslut.

Liverpool å andra sidan är nog allt annat än sugna på att hjälpa till. Efter förra årets snöpliga slut då man i stort sett bjöd bort titeln till Real Madrid efter två tavlor av Karius så är man rejält revanschsugna. Två Champions League finaler på lika många år och en 2:a plats i ligan med poängrekord för klubben(97 poäng) är ett imponerande facit för Klopp.

Det är ett pånyttfött Liverpool under Klopps ledning där glöd, fart och passion är nycklarna till framgången. Att ett lag tar 97 poäng(2,55/match) och inte vinner ligan kommer nog aldrig hända igen. Man har gjort en makalös säsong men ändå var Manchester City ännu bättre. Men efter den sanslösa vändningen mot Barcelona i semifinalen så har man nu chansen att ”rädda” säsongen med en efterlängtad Champions League titel.

Som de ser ut i dagsläget så får bägge lagen tillbaka sina spjutspetsar då både Harry Kane och Firminho verkar bli friska i tid. Därmed är det i stort sett bästa tänkbara elvor lagen kan ställa upp med på lördag.

Speltips & Odds: Tottenham – Liverpool

Liverpool är favoriter i den här matchen baserat på vad man gjort under säsongen. Men ser man till att det endast är 90+ minuter som avgör så kan det gå hur som helst. Tar man spelare för spelare, lagdel för lagdel och tränare mot tränare så är kan det knappt bli jämnare.

Högstanivån är den samma lagen emellan men just kontinuiteten har varit betydligt bättre för Liverpool totalt set under året. Vi tror på en jämn matchbild med mycket målchanser och därmed även hörnor. Ett spel på över 9 hörnor i matchen ger oddset 1,72 och kommer spelas!

  • Tips: Över 9 hörnor i matchen
  • Odds: 1.72, Bet365
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]