Celta Vigo - Real Madrid: Speltips inför avgörandet!

Den spanska cupen – Copa del Rey har varit igång ett bra tag, och vi är nu framme till den avgörande matchen i kvartsfinalerna.

1 av 2 matcher är redan avverkade, och det gäller nu att ta klivet fram och visa att man förtjänar att ta sig vidare från returmötet.

När vi kollar närmare på matchen mellan Real Madrid – Celta Vigo, så vet vi att Real Madrid överraskande förlorade mot Celta Vigo senaste med 2-1. Detta skedde när Real Madrid var på hemmaplan, vilket har skapat ett drömscenario för Celta Vigo.

Avspark: Den 25/1, kl. 21:15
Arena: Municipal del Baladios
Visas hos: Unibet TV

Vårt speltips på matchen

Det är ett svårt läge för Real Madrid, som inte bara behöver göra ett mål mot Celta Vigo. Real Madrid måste vinna med minst 2 mål, eller göra totalt fler mål än Celta Vigo på dessa två matcher.

Celta Vigo lär självklart fått ett enormt självförtroende efter segern förra matchen, och behöver bara behålla sin ledning. Det öppnar för en match där det kommer finnas ett attackerande lag (Real Madrid) och ett lag som kommer försöka desperat hålla sin ledning (Celta Vigo).

Real Madrid måste verkligen se till att få in sina chanser för att ta sig vidare, och där med undvika ett mindre fiasko.

Som vi redan känner till så är Real Madrid ett lag som borde ha denna match, men frågan är om det inte ställs för mycket press. Att komma till bortaplan för att totalt styra matchen är inte enkelt, samtidigt som Celta Vigo verkligen har fått vittring på att slå ut mästarlaget från Madrid. Vårt speltips på fotboll hittar du nedanför!

Vi spelar på Real Madrid!

Vi har bestämt oss för att satsa våra pengar på att det är Real Madrid som kommer att gå vinnande ur denna kamp. När vi lägger vårt odds, så väljer vi inte alternativet att Real Madrid endast ska vinna matchen.

Vi kommer nämligen att lägga våra pengar på att Real Madrid kommer att slå ut Celta Vigo från Copa del Rey.

Just nu har Unibet valt att ge oss spelare de bästa oddsen1.85 kr i odds på att Real Madrid ska ta sig vidare från matchen. Det är ett ganska generöst odds med tanke på att Real Madrid är Spaniens bästa lag just nu.

Chansen för Celta Vigo ser vi genom att de totalt skulle parkera bussen i straffområdet, eller att de lyckas kontra in ett slumpmässigt mål.

Rent spelmässigt så ska egentligen inte Celta Vigo ha en suck mot Real Madrid, men senaste matchen vittnade för att Real Madrid kanske har underskattat John Guidettis Celta Vigo.

Matchen kan du streama inne hos Unibet, samma hemsida som erbjuder dig de bästa oddsen på matchen! Se till att streama Real Madrids matcher i La Liga och Copa del Rey

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]