BVB - Hoffenheim: Inför matchen, speltips & laguppställningar

BVB Dortmund välkomnar det blåvita Hoffenheim på hemmplanen Signal Iduna Park för att spela den 21:a matchen i Bundesliga.

Streama

Se Dortmund spela sin 21:a match mot Hoffenheim på Viaplay!

Viaplay ger dig möjligheten till att se alla matcher som visas i Bundesliga denna säsong. Men det tar inte slut där eftersom du även kan se alla Premier League matcher. Viaplay är värt varenda krona och låter dig som tittare få njuta framför datorn i HD-kvalité. Du kan även kolla Viaplay om du har en smart-TV, annars kan du enkelt koppla upp datorn till Tv-skärmen med hjälp av en HDMI-kabel.

För att ta del av bet365 live streaming behöver du ha finansierat spelkonto, eller bettat de senaste 24 timmarna. Notera att delar av utbudet kan vara blockerade av din IP-adress. Regler & villkor gäller – 18+

  • Match: BVB – Hoffenheim, Bundesliga
  • Datum & tid: 9/3-2019 kl. 15:30
  • Arena: Signal Iduna Park
  • Stream: ViaPlay

Trolig laguppställning, BVB

Burki

Pizczek – Weigl – Toprak – Hakimi

Witsel – Dahoud

Sancho – Reus – Larsen

Götze

Trolig laguppställning, Hoffeinheim

Baumann

Bicakcic – Posch – Hubner

Kadebarek – Demirbay – Grillitsch – Bittencourt – Schulz

Kramaric – Joelinton

Supersub Paco Alcacer

Kerem Demirbay har varit Hoffenheim främste spelare på sistone. Den centraloffensive mittfältaren har varit inblandad i 6 mål av 12 spelade matcher, varav två av matcherna var på inhopp. Det är verkligen imponerande. Fortsätter tysken på detta vis är han utan tvekan inskriven till tyska landslaget och ersätter därmed Mesut Özils bortgång.

Borussia Dortmund spelade lika mot Eintracht Frankfurt på bortaplan i deras senaste möte inom den tyska ligan Bundesliga.

Marco Reus är bokstavligen överallt i den offensiva delen av planen. Ändå från början är han med och bygger upp spelet, och är själv mannen som avslutar lägena, och ibland passar han till lagkamraterna som petar in den. På 19 spelade matcher har tysken gjort 13 mål och 6 assist, vilket innebär att han har varit inblandad i ett mål varje match han har spelat hittills denna säsong.

Något som jag ej begripit är att Paco Alcacer som är för tillfället BVB:s näst främsta målgörare börjar ofta sina matcher på bänken. Istället är det centerforwarden Mario Götze som till skenet agerar som en striker, men i själva verket är en falsk nia som droppar bakåt och ger plats och Reus och Sancho. Möjligtvis ligger en taktisk idé bakom det. Men en stor eloge till Alcacer som gjort det bästa av den korta tid han har spelat på plan. Applåder.

Speltips

Båda lagen är bollskickliga, inte heller vill jag vara framfusig med att säga att Dortmund vinner bara för att de ligger etta, då Hoffenheim inte är ett lag att underskatta.

Hoffenheim ligger på åttonde plats, och har spelat många oavgjorda på senaste tiden. Det säger mig att de är defensiva till sin karaktär och förlitar sig på kontringsspel. När ett lag spelar defensiv, är inte lika många spelare inblandade i offensiven.

Dortmund (BVB) kommer göra sitt bästa för att vinna denna match för att försvara sin poängmarginal, så att konkurrenterna Bayern Munich inte kommer ikapp. Dortmund har alltså inte råd med att spela oavgjort denna match.

Vi tror att Dortmund kommer att briljera i matchen, och därmed kamma hem en vinst till oddset 1.66 på Bet365.

  • Tips: Dortmund, BVB vinner matchen
  • Odds: 1.66 på Bet365 (odds från kl. 15:14 9/3-2019)
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]