Bulgarien – Sverige: Bäst odds & speltips

Vi följer alltid fotboll runt om i världen på ett envist sätt. Inte minst när det svenska landslaget spelar sina matcher. Därför kan vi hjälpa dig med speltips inför matchen mellan Bulgarien – Sverige.

Ett speltips hos oss kan hjälpa dig som vill spela på odds att välja bettingsalternativ. Förutom ett speltips inför Bulgarien – Sverige i VM-kvalet, så kommer vi även uppdatera dig med de bästa oddsen.

Att spela på bäst odds inför matchen är något som rekommenderas. Desto högre odds som du spelar på, desto mer pengar kan du vinna i en eventuell vinst.

bulgarien och sveriges landslag i fotboll match

Vårt tips på matchen

I vårt tips på odds inför Sverige – Bulgarien så kommer vi betta på ett resultat som glädjer oss svenskar om det går in. Vi kommer därför att lägga vårt speltips på att Sverige kommer vinna matchen mot Bulgarien.

Vi kommer inte bara spela på en svensk vinst, utan vi kommer även spela odds som har med gjorda mål att göra.

Sverige har ett starkt landslag, och i den trupp som Janne Andersson tagit ut till dessa matcher i VM-kvalet. Ett på förhand bättre lag än vad Bulgarien har.

Förra matchen som Sverige och Bulgarien spelade i sin VM-kvalsgrupp slutade 3-0 till det svenska landslaget. Det bådar därför gott inför returmötet den 31 augusti, kl. 20:45.

Vi tror, och hoppas att Sverige inte underskattar sitt motstånd. Det är säkert många svenskar i landslaget som känner ett större övertag, och kanske press inför matchen mot Bulgarien.

Det är främst tre spelare i Bulgarien som vi i Sverige bör hålla en extra koll på. Det är Ivelin Popov, Kristiyan Malinov och Simoen Slavchev. Om det svenska mittfältet, och backlinje kan hålla dessa spelare i schack, så ser vi att Bulgariens chanser att göra mål på Robin Olsen blir små.

bet365 odds

Dessutom så har vi i Sverige inte tappat så många spelare från startelvan som senast spelade mot Frankrike. John Guidetti är det största utropstecknet när det kommer till skadade spelare i svenska landslaget. Det är en spelare som vi bör klara oss utan mot Bulgarien.

Vi känner till att Janne Andersson har laddat upp med en del försvarsövningar på träningarna i Sofia inför matchen. Därför tror vi att taktiken blir ganska defensiv och stabil från svensk del, istället för att direkt börja jaga mål mot Bulgarien.

Vårt speltips inför Sverige – Bulgarien kommer därför bli på att Sverige vinner matchen, och att Bulgarien inte lyckas göra mål. Det är ett speltips som har tillräckligt högt odds för oss att spela på.

  • Speltips: Sverige vinner & släpper inte in något mål
  • Odds: 2,60
  • Bettingsida: bet365

Missa inte att du kan se Bulgarien – Sverige live stream!

bet365 bästa oddsen i vm kval

Här finns bästa oddsen!

Det är inne hos bet365 som vi just nu kan hitta bäst odds för det speltips som vi rekommenderar. Att spela med bästa oddsen inför Bulgarien – Sverige i VM-kvalet är självklart viktigt. Desto högre odds som du spelar med, desto större vinster kan du vinna.

Det är därför många i Sverige som väljer att jämföra bäst odds hos bettingsidor på nätet. Detta för att få tips på vart man kan spela om större vinster.

Vi är nästan alltid nöjda med de odds som vi får ut från bet365. Det är en av världens största bettingsidor. Det hade de aldrig kunnat åstadskommit om de inte hela tiden skulle erbjuda de högsta möjliga oddsen inom fotboll och annan sport.

Har du ännu inte konto hos denna oddssajt, så rekommenderas du att klicka dig vidare för att skapa ditt konto. Perfekt tajming för dig som vill spela på matchen mellan Sverige och Bulgarien.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]