Brynäs IF – Växjö Lakers: Live stream & speltips

Här kommer vi lägga extra kraft på kvartsfinalen i SHL mellan Brynäs – Växjö. Vi kommer både visa dig vart du kan se matcherna via live stream, och vilka odds vi kommer att spela på.

Med hjälp av vårt speltips inför Brynäs – Växjö Lakers så kommer du få klarhet i hur vi tror matchserien slutar. Dessutom kan vi visa dig vägen dit du kan ha möjligheten att streama Brynäs – Växjö .

Se till att du läser vidare för att få koll på en av de kvartsfinaler som spelas i SHL slutspelet just nu.

Streama Växjö – Brynäs

Självklart ökar intresset över att kunna sända SHL live när vi går från grundserien till slutspelet. Det märks inte minst på den sida som erbjuder Brynäs – Växjö stream.

Det finns många i Sverige som nu söker efter råd för att streama Brynäs – Växjö . Detta är något som endast fungerar om tar hjälp av ett erbjudande. Ett sådant erbjudande har tidigare funnits inne hos NordicBet. Där har man gett sina spelare chansen att sända SHL online med en kombi-deal.

nordicbet streaming

NordicBet har nämligen haft samarbeten med Cmore. Det är nämligen Cmore som har alla rättigheter för att erbjuda Brynäs – Växjö live stream, och alla andra matcher från slutspelet 2018.

Därför rekommenderar vi dig att först få till NordicBet för att se om de kan hjälpa dig att sända hockey från SHL kostnadsfritt.

Om inte, då rekommenderar vi dig istället till Cmore för att köpa ett premium som låser upp alla sändningar du vill se från Sveriges bästa liga i hockey.

  1. Leta efter erbjudanden hos NordicBet
  2. Gå vidare till Cmore
  3. Skapa konto
  4. Köp premium eller använd kampanj
  5. Se Brynäs – Växjö live stream

Sänd mer ishockey från slutspelet

Nedanför så kan du hitta mer hjälp för att kolla på andra kvartsfinaler. Bland länkarna vi samlat nedanför hittar du snabbt till den match du allra helst vill se från slutspelet av SHL.

Du kan både se Växjö – Malmö stream, och även sända Skellefteå AIK – Djurgården stream. Vilket är helt perfekt för dig som vill kunna se ishockey från båda matcherna i slutspelet.

Det finns med andra ord massor av ishockey att se framemot under de närmsta veckorna.


Speltips på matcherna

Växjö – Brynäs Ni ska få vårt bästa speltips till kvartsfinalmatcherna mellan Växjö och Brynäs, men innan vi tar oss an tippandet ska vi först dyka in i lite bakgrundsinformation om de bägge lagen.

Här ser du schemat för matcherna som vi har att vänta.

Hemma/borta Datum Tid Stream/TV
Växjö Lakers – Brynäs IF 18 mars 15:00 CMore
Brynäs IF – Växjö Lakers 20 mars 19:00 CMore
Växjö Lakers – Brynäs IF 22 mars 19:00 CMore
Brynäs IF – Växjö Lakers 24 mars 14:45 CMore
Växjö Lakers – Brynäs IF 26 mars 19:00 CMore
Brynäs IF – Växjö Lakers 28 mars 19:00 CMore
Växjö Lakers – Brynäs IF 30 mars 15:15 CMore

Här plockar vi även fram de inbördesmöten som Brynäs och Växjö Lakers har spelat mot varandra. Dessa matcher kan ge oss ledtrådar kring vilket av lagen som kommer nå till en stundande semifinal.

Inbördesmöten 2017/2018 Datum Resultat
Brynäs IF – Växjö lakers 3 feb, 2018 3-5
Växjö Lakers – Brynäs IF 21 dec, 2017 4-3
Brynäs IF – Växjö Lakers 2 dec, 2017 2-1
Växjö Lakers – Brynäs IF 19 sep, 2017 4-3

Växjö Lakers

Växjö Lakers är en i sammanhanget ny klubb, då de startades efter att Växjö HC gått i konkurs 1997. Lakers lyckades år 2011 med det Växjö HC aldrig klarade av – att ta sig till Sveriges högsta division i ishockey. Sedan 2009/10 har laget tillhört Elitserien, och man har de senaste åren växt ut till att bli en av de ledande klubbarna inom svensk ishockey.

År 2015 nådde Växjö en historisk SM-final, där man besegrade Skellefteå AIK och blev svenska mästare.

I år har Växjö stuckit ut rejält i seriespelet, och vann tabellen överlägset. Växjö tog 116 poäng, medan andraplacerade Djurgården stannade på 95 poäng. Växjö gick därmed, i form av sin topp 6-placering, direkt till kvartsfinal i SHL-slutspelet.

Laget leds bland annat av poängkungen Elias Pettersson, och av de vassa lirarna Andrew Calof och Robert Rosén.

växjö logo

Brynäs IF

Brynäs IF är en riktig veteran när det kommer till svensk ishockey. Klubben ligger på tredje plats i svensk ishockeys maratontabell, och har hela 13 SM-guld.

I årets säsong har Brynäs inte gjort något märkvärdigt ifrån sig, utan finnes först på 10:e plats. De var alltså det sista laget att kvalificera sig för kvalspelet, och slog ut Luleå med 2-1 i matcher i åttondelsfinalen. Nu är man i kvartsfinal och ställs emot SHL:s tuffaste motståndare.

Bland stjärnorna i Brynäs IF finner vi bland annat Aaron Palushaj, Kevin Clark och Ryan Gunderson.

brynäs logo

Odds vi tippar

Växjö Lakers är ett klart starkare lag än Brynäs IF, det behöver man inte vara någon bettingkung för att kunna konstatera. Växjö har stuckit ut som Sveriges bästa lag i ett års tid, medan Brynäs – att döma av tabellen – är det sämsta laget i slutspelet.

Vi tror att Växjö Lakers kommer att göra proceduren hyfsat kort med Brynäs. Växjö kommer givetvis att gå för att vinna varje match, och därmed inte behöva spela lika många matcher, vilket resulterar i en välbehövlig vila inför semifinalerna.

Med tanke på kvalitetsskillnaden, som är mycket påtaglig mellan dessa lag, tror vi att Brynäs får svårt att sätta emot när Växjö trampar igång.

Växjö tog 116 poäng under säsongens gång, Brynäs endast 70 poäng. Växjö hade målskillnaden +65, Brynäs -16. Brynäs är absolut inte något dåligt lag, de är trots allt i kvartsfinal, men med dessa förutsättningar ska det inte kunna gå åt annat håll än mestadels Växjö-segrar.

Trots kvalitetsskillnaden ska vi komma ihåg att spel på hemmaplan har stor betydelse i dessa sammanhang. Att lyftas fram av en vägg av supportrar, som drömmer och gör sitt yttersta för att pressa laget mot semifinalen, kan höja ett lag flera snäpp. Vi tror att Brynäs trots allt lyckas vinna en av sina hemmamatcher, men att det också blir deras enda vinst i dessa kvartsfinalmatcher.

Oddset på Växjö att avancera till semifinal är lågt och vi finner inget spelvärde i det. Men vi tror att Växjö vinner samtliga matcher utom en, och tippar därför Växjö Lakers att vinna med 4-1 i matcher till oddset 3.50 på Unibet.