Brynäs – Frölunda: Speltips & live streaming i SHL slutspel

Det är väldigt stort intresse inför matcherna mellan Brynäs IF – Frölunda Indians. Vilket inte är konstigt. Det är semifinal i SHL, och många vill naturligtvis streama eller spela på odds inför matchen. Vi har speltips som då kan hjälpa dig att kanske välja rätt resultat.

Förutsättningarna är sådana att Brynäs IF leder med 1-0 i matcher. Senaste matchen spelades på Frölundas hemmaplan – Scandinavium. Där lyckades hockeylaget från Gävle att vinna första matchen och där med sätta press på Frölunda i deras matchserie.

Nu väntar en ny och spännande match mellan Brynäs IF – Frölunda. En match som vi självklart kommer att lägga till i våra speltips, samt kommer att live streama online.

  • Matchstart: Den 4/4-2017, kl. 19:00
  • Arena: Gavlerinken, Gävle
  • Visas hos: bet365 (IP-begränsad) & Cmore

bif fhc stream odds speltips

Tips på odds i SHL

Inför matchen så finns det en lång rad olika speltips och oddsjämförelser som du kan ta del av. Ett av alla tips kommer du att få här. Vi kan självklart inte garantera att vårt speltips är det bästa på förhand. Däremot tror vi att vi har bättre koll inför matchen än vad många andra tipssidor har.

Förra matchen som spelades i Scandinavium streamade vi på nätet. Vi fick då se en väldigt jämn match både spelmässigt och resultatmässigt. Segrare från matchen blev till slut Brynäs IF som lyckades besegra Frölunda med endast ett måls marginal.

Nu väntar ett returmöte, och Brynäs-läktaren är förberedda för att skapa en bra inramning. Detta för att se till att Frölunda verkligen känner sig som ett bortalag.

Frågan är om publiken kan öka spänningen och nerverna som just nu finns lagen emellan. Vi tror garanterat att de kan detta. Frågan är bara vem som gynnas mest av det. Frölunda är ett lag som oftast inte bryr sig om vart de spelar. Speciellt inte nu när de börjar få kniven mot strupen.

Innan vi bestämmer oss för vilket resultat som vi kommer att spela på så kollar vi som vanligt till oddsen. Kanske kan de hjälpa oss att betta vinnare i denna tillsynes mycket jämna match.

Vi tar som vanligt bet365 till hjälp när vi behöver plocka fram så bra odds som möjligt från svensk ishockey från SHL slutspelet 2017.

Bet365 är en bookmaker som alltid kan hjälpa dig att spela på bra odds. Därför har de klarat sig bra i våra tester där vi jämfört sidor med bästa oddsen. Kolla in där om du fortfarande tvivlar om att bet365 har riktigt vassa odds.

Då ser vi direkt att det är utstickade odds på att matchen ska avgöras på övertid. Ett speltips som vi känner oss väldigt nöjda med efter att sett hur jämna dessa två lag kan vara.

  • Vårt speltips: Matchen avgörs på övertid
  • Odds: 4.10
  • Bästa oddsen: bet365

odds bet365 fhc bif

Se Brynäs – Frölunda via live stream

Att streama Brynäs IF mot Frölunda är knappast svårt. Det enda som du behöver se till är att du förbered. Matchen finns att streama helt , det gäller bara att du vet hur. För att läsa mer om hur du kan se direktsändningar från SHL så rekommenderar vi dig vidare via vår länk: Se Brynäs – Frölunda stream live.

Det är kanske inte helt säkert att du endast är intresserad av att streama just denna match. Då kan vi tipsa dig till ytterligare en länk. Den tar dig vidare till alla hockey live streams. Där kommer du att kunna hämta mer information om hur du kan streama hockey, samt hur du slipper att betala för heta matcher i SHL, NHL eller när Sveriges landslag spelar internationella turneringar.