Brommapojkarna – Helsingborgs IF: Premiär i Svenska Cupen

Äntligen är det återigen dags för lite svensk fotboll som verkligen betyder någonting. Jakten på den titeln i den Svenska Cupen 2017 har på riktigt startat med de nu kommande gruppspelsmatcherna. Vi har kollat till matchen mellan Brommapojkarna och Helsingborgs IF

Gruppspelet i den Svenska Cupen kan ibland ses som en försmak på den stundande Allsvenskan. Inför säsongen så vilar mycket förväntningar, och förhoppningar på båda dessa lag. Vi både tror, och hoppas på att både Helsingborg och Brommapojkarna IF ska bra säsonger ifrån sig.

Följ med i vårt speltips och se vad vi tror om matchen!

  • Avspark: Den 18/2-2017, kl: 16:00
  • Arena: Grimsta IP
  • Visas hos: CMore

Delad poäng! – Odds: 3.20 x din insats

Det finns inte speciellt mycket att gå på när det kommer till Brommapojkarna och Helsingborgs IF. VI har ännu inte haft möjligheter att streama matcher som dessa två lag spelar. Vilket i sin förlängning innebär att vi har ganska dålig koll på både Brommapojkarna IF och Helsingborgs IF.

Försäsongen har sett okej ut både för Helsingborgs IF, och Brommapojkarna. De har båda lagen sett till att vinna de matcher som de på pappret bör vinna. Däremot ser vi helt klart en försvagning av Helsingborgs IF i jämförelse med föregående år.

Självklart hängs det säkert med många huvuden i Helsingborgs IF efter att laget hade blivit klart för Superettan, efter att det snöpligt åkte ut mot Halmstads BK i två avgörande matcher.

Däremot så skapar de chansen för hungriga spelare som vill inte Helsingborgs Ifs nya spelartrupp. Därför kommer det bli ganska svårt att kunna tippa och ge speltips så här tidigt i säsongen.

Vi ska tippa de resultat som vi anser vara mest sannolikt, samtidigt som vi är intresserade av att spela med så högt odds som möjligt. Därför kollar vi till våra odds inne hos bet365, innan vi väljer att sätta ett kryss inför matchen.

Vårt speltips för Svenska Cupen kommer därför att läggas på ett oavgjort resultat. Ett resultat som ger dig som spelare hela 3.20 x din insats tillbaka.

Streama matcher från Svenska Cupen 2017

Vill du se matcher som spelas i den Svenska Cupen 2017 så rekommenderas du att leta efter live streams. Genom dessa så kan du enkelt streama fotboll på nätet.

Just nu det kommer till att se Svenska Cupen live streams, så finns det dessvärre inga möjligheter. Det är CMore som har alla rättigheter, och väljer att sända matcher direkt i utbyte mot en betalning.

Med hjälp av ett konto hos CMore så kommer du inte bara att kunna streama Svenska Cupen live, utan du kommer även få tillgång till massor av andra heta matcher från Allsvenskan och Superettan.

Se därför till att du inte missar något av den dramatik som du kommer få genom att streama Allsvenskan, och Svenska Cupen. Skapa ditt konto redan idag, och börja se de streams som just nu finns uppe för dina matcher.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]