Brommapojkarna - Elfsborg: Live stream, laguppställning & speltips

Brommapojkarna tar emot Elfsborg på Borås Arena klockan 19:00 ikväll.

Live stream Brommapojkarna – Elfsborg

Brommapojkarna – Elfsborg kommer att bli en riktigt bra match, och det är lätt att streama den. För att streama Brommapojkarna – Elfsborg är det enda du behöver göra att ordna ett konto på CMore, och där köpa ett abonnemang eller en matchbiljett. Sedan är det bara att luta dig tillbaka och titta på matchen.

  • Match: Brommapojkarna – Elfsborg, Allsvenskan
  • Datum & tid: Torsdag den 19 april, kl. 19:00
  • Arena: Grimsta IP, Bromma
  • Streama Allsvenskan med CMore

Svag start av Elfsborg

Elfsborg har inlett Allsvenskan 2018 på sämsta tänkbara sätt. Laget står utan poäng efter tre matcher, och har förlorat mot i tur och ordning Malmö, Kalmar och Sirius.

Brommapojkarna däremot har plockat 3 poäng så här långt, sedan man besegrade BK Häcken. BP kommer dock från en tung förlust mot Hammarby, då man förnedrades med hela 4-0.

Brommapojkarnas nye tränare Luis Pimenta har lovat 35 poäng till klubben denna säsong. Det återstår att se om man kan bygga på dessa poäng ikväll, eller om Elfsborg tar sin första vinst för säsongen.

Trolig laguppställning, Brommapojkarna

Petric
Björkén – Rauschenberg – Öhman – Jeahze
Sandberg-Magnusson – Gustafsson – Söderström
Omondi – Ajeti – Petrovic

Skador: Alexander Nilsson
Avstängningar: –

Trolig laguppställning, Elfsborg

Stuhr Ellegaard
D. Gustavsson – Dresevic – Nilsson – Lundqvist
Ishizaki – Holmén – Jebali – Gojani – Lundevall
Frick

Skador: Jesper Manns, Marokhy Ndione (tveksam)
Avstängningar: –

Speltips

Elfsborgs nye tränare Jimmy Thelin har fått en riktig katastrofstart på jobbet, med tre förluster av tre möjliga. Det är Elfsborgs sämsta start sedan 2004, då man tog poäng först i omgång 5. Men så länge ska man väl inte behöva vänta i år?

Resultaten till trots har Elfsborg ändå ett riktigt bra spelarmaterial. Mittfältet tillhör absolut Allsvenskans bästa, och en match mot Brommapojkarna ska man bara vinna.

Vi tror att Elfsborg lägger i en högre växel, och tar säsongens första vinst. Vi tippar den raka 2:an till 2.15 gånger pengarna på Bet365.