Brighton - Tottenham: Live stream, speltips & laguppställning

Brighton & Hove tar emot Tottenham Hotspur på Falmer Stadium, i Premier League. Läs allt du behöver veta inför matchen.

Live stream Brighton – Tottenham

Det är väldigt lätt att streama Brighton – Tottenham. Det enda du behöver göra är att skaffa ett konto på Viaplay, och där betala 399 kronor i månaden. Det är inte kostnadsfritt, men det ger dig samtidigt tillgång till samtliga matcher från Premier League, Serie A och La Liga. Dessutom kan du dela kontot med en vän, och därigenom bara betala halva kostnaden. Det går nämligen att visa två strömmar samtidigt.

  • Match: Brighton – Tottenham, Premier League
  • Datum & tid: Tisdag den 17 april, 20:45
  • Arena: Falmer Stadium, Brighton
  • Streama Premier League

Tottenham vill behålla CL-platsen

Nykomlingarna Brighton & Hove har gjort en förvånansvärt stark säsong, och ligger på 13:e plats så här långt in på seriespelet. Till nedflyttningsplatserna har man sju poäng, vilket är ett hyfsat komfortabelt avstånd. Men än kan man inte slappna av.

Tottenham ligger på fjärdeplats, vilket genererar i Champions League-spel till kommande säsong. Ner till Chelsea på femteplatsen är det sju poäng som skiljer, och det ska mycket till för att Tottenham ska tappa detta.

När Tottenham och Brighton möttes i höstas slutade det med en 2-0-seger till Tottenham, efter att Serge Aurier och Heung-Min Son gjort mål.

Trolig laguppställning, Brighton & Hove

Ryan
Schelotto – Duffy – Dunk – Bong
Knockaert – Stephens – Kayal – Izquierdo
Groß
Murray

Skador: Steve Sidwell
Avstängningar: Davy Pröpper

Trolig laguppställning, Tottenham

Lloris
Aurier – D. Sánchez – Vertonghen – Davies
Wanyama – Dembélé
L. Moura – C. Eriksen – Heung-Min
Kane

Skador: Harry Winks, Kyle Walker-Peters, Danny Rose
Avstängningar:

Speltips

Tottenham är det klart starkare laget av dessa, och till råga på att kvaliteten är låg hos Brighton, ser dessutom formkurvan ovanligt svag ut.

Brighton har fyra förluster på sina fem senaste, och den femte matchen spelades hemma mot Huddersfield Town och slutade 1-1. Inget att skryta med direkt, och inte lär det gå bättre när nivån på motståndet nu skruvas upp.

Vi tror att Tottenham vinner denna match relativt lätt, och för att höja oddset spelar vi – istället för en rak 2:a till 1.55 – ”Tottenham att leda i halvtid och att vinna i full tid”. Detta till oddset 2.37 gånger pengarna på Bet365.