Brasilien - Uruguay: Inför, laguppställningar & speltips

Uruguay tar emot Brasilien i en laddad match. Det är visserligen bara en träningslandskamp, men när dessa grannländer ställs mot varandra är det aldrig bara på vänskap.

Streama Brasilien – Uruguay

Är du intresserad av att streama Brasilien – Uruguay live? Det går tyvärr inte att titta på matchen online på nätet. Ingen svensk tjänst sitter på rättigheterna att visa matchen.

  • Match: Brasilien – Uruguay, träningslandskamp
  • Datum & tid: Fredag 16 november, 21:00
  • Arena: Emirates Stadium, London

Titta på Uruguay – Brasilien på TV

Ingen svensk Tv-kanal sänder Brasilien – Uruguay på TV, och det blir därför knepigt att se den på TV.

Trolig laguppställning, Brasilien

Alisson
Danilo – Marquinhos – Miranda – F. Luis
Arthur – Casemiro – Coutinho
Jesus – Firmino – Neymar

Trolig laguppställning, Uruguay

Godín
Cáceres – Godín – Coates – Laxalt
Nández – Vecino – Torreira – Bentancur
Stuani – Cavani

Brasilien har inte släppt in något mål sedan VM

Uruguay stod för ett ganska starkt VM-slutspel, men hade inte spetsen att gå riktigt långt. Laget höll nollan hela gruppspelet och slog sedan ut Portugal i åttondelsfinalen, men i kvartsfinalen mot Frankrike räckte man inte till.

För Brasilien var VM en stor besvikelse, som alltid när de inte vinner mästerskapet. Brassarna nådde likt Uruguay kvartsfinal, där man inte räckte till mot Belgien.

Sedan uttåget ur VM har Brasilien spelat 4 träningsmatcher och vunnit alla, där de har den fläckfria målskillnaden 10–0. Den senaste segern kom mot Argentina med 1–0, efter att Miranda nickat in matchens enda mål på tilläggstid.

Uruguay har istället, efter VM, spelat tre matcher och endast vunnit en. Segern kom mot Mexiko, samtidigt som man förlorade mot både Sydkorea och Japan.

Senast Uruguay och Brasilien ställdes mot varandra var i VM-kvalet, då Brasilien vann med 4–1 på bortaplan efter att Paulinho gjort hattrick.

Notera att denna match spelas på neutral plan, och den arena som står värd för matchen är ingen mindre än Emirates Stadium.

Speltips

Vi tror mer på Brasilien här. Laget har visat upp en fin stabilitet efter VM, och även om man inte har mött de mest kvalificerade motstånden bortsett från Argentina – USA, El Salvador, Saudiarabien – håller vi brassarna som tillräckligt starka för att vinna den här matchen.

Vi spelar den raka 1:an här, till oddset 1.53 gånger pengarna.

  • Tips: Brasilien vinner
  • Odds: 1.53, Bet365 (odds från 16:55 14/11/2018)
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]