Bra spelförslag i Champions League (13/9)

Igår var det en lång rad matcher som spelades i Champions League. Idag är det återigen dags för några av de bästa lagen i världen att spela mot varandra.

Självklart kommer vi på Sportal att uppdatera dig med ett speltips inför dessa matcherna. Detta för att du ska kunna ha en idé om hur man kan spela på odds i kvällens CL-matcher.

Vi kommer i vår kupong att lägga till flera matcher. Detta för att öka till bättre odds med större chans att vinna mer pengar. Vårt speltips har vi lagt in hos bet365 som idag kan erbjuda oss bra odds på vår tipsrad.

dortmund vinner match

Matcher vi kommer tippa på!

Här kommer du se vilka matcher i kvällens spelprogram som vi lagt till i vår tipskupong. I vårt spelförslag så hittar du spännande matcher på förhand. När det spelas fotboll i Champions League så kan vi nästan alltid vara säkrat på att erbjudas bra matcher.

Kvällens program med matcher (13/9) kommer inte avvika från detta. Ikväll kommer flera heta matcher att spelas runt om i Europa. Se våra speltips här nedanför.

  • FC Porto – Besiktas (1)

Odds: 1.53

FC Porto är ett starkare lag på pappret än vad Besiktas är. Dessutom kommer de dra stora fördelar av att spela på sin hemmaplan i Lissabon. Vi har svårt att se Besiktas kunna vinna, eller bara ta poäng i matchen.

  • Liverpool – Sevilla (1)

Odds: 1.75

Liverpool har en intressant trupp just nu, och fansen förhoppningar om att Liverpool återigen ska lyckas bra i Champions League är stora. Vi tror att engelsmännen har det som krävs för att bärga en vinst mot Sevilla.

Streama Liverpool – Sevilla

  • Tottenham – Borussia Dortmund (2)

Odds: 3.20

En av de hetare matcherna som spelas ikväll är Tottenham – Dortmund. Det tyska laget har redan kopplat ett litet grepp om Bundesliga där de just nu är serieledare. Självklart kommer Dortmund att gå för en seger i kvällens match. Vi tror inte Tottenham kommer kunna stoppa de gula laget.

Streama Tottenham – Borussia Dortmund

Du kan själv välja om du vill tippa på dagens matcher separat, eller om du vill kombinera spelförslagen i en så kallad trilling.

Oddsen för att lägga alla tre matcher i samma kupong blir totalt = 8.58

Spela hos bet365!

cl 2017/18 spelförslag

Spela 1X2

Det bästa enligt oss när det kommer till att kombinera spel i en kupong är att betta på 1X2. Det innebär att du ställs inför uppgiften att tippa ett lag som vinnare, eller att matchen slutar oavgjort.

Det finns många som väljer att spela just på 1X2. Det finns självklart andra typer av spel som du kan lägga, men det vanligaste är att spela på slutresultat.

Att kombinera matcher kan vara svårt. Det räcker nämligen att en match är fel för att du ska förlora hela din insats. Därför kan det vara smart att kombinera matcher som känns ganska säkra.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]