Borussia M'gladbach – Celtic FC: Revansch väntar i Tysland

Vi ger dig speltips inför matchen Borussia Mönchengladbach – Celtic F.C. Matchen kommer att spelas i Champions League grupp C. Där de båda lagen även sällskapas av Manchester City & FC Barcelona.

En tuff grupp där mycket står på spel. Även om lagen båda har svårt att ro på sina gruppkonkurrenter, så är en tredje plats viktig. Placeringen tar inte laget vidare till Champions Leagues slutspel. Däremot tar den laget vidare in i Europa League.

Speltips för Borrussia M’Gladbach-Celtic FC

Efter att analyserat förra matchen mellan Borussia M’Gladbach och Celtic FC, så tar vi info inför att betta på returmötet. Speltipsen vi ger idag är grundade på båda lagens insatser den senaste tiden. Sedan adderar vi in deras tidigare möten och vår känsla inför matchen

Senaste mötet lägger vi stor vikt i. Det är trots allt det färskaste jämförelsen mellan de två lagen vi har att gå på.

Förra matchen var lyckad för Borussia Mönchengladbach som vann med 0-2. Förlusten var tung för Celtic FC som så gärna ville ta poäng. Frågan är nu om laget kan ladda om, eller om förlusten svider för hårt.

Lagen är på pappret ganska jämna, och trupperna saknar inga större spelare som skulle vara så pass avgörande för vårt tips på matchen. Vi ser helt enkelt fram mot ännu en match där två lag går hårt för att vinna.

Spelarformen ser bra ut & lagen har som väntat presterat på bra sätt i deras inhemska ligor. Det talar dock lite för att Borussia Mönchengladbach ska haka på sina konkurrenter, och komma närmare slutspel/Europa League.

När vi ska spela på bet så tar vi inte bara hänsyn till de resultat som är mest troligt. Vi vågar gambla mer än så. Därför spelar vi inte alltid på det mest troliga resultatet, utan det mest troliga oddsen till förhållande till potentiella vinsten. Därför kommer vi denna match hålla tummarna för Celtic FC.

Odds hos Bet365

Vi tror, eller snarare hoppas på att Celtic FC vinner mot Borussia Mönchengladbach i Champions League. Matchen spelas den 1 november, klockan 20:45. Så se till att du har lagt ditt bettingtips innan dess. Nedan ger vi dig oddsen som finns hos Bet365.

Som du förstår så har vi gått mer på chans att vinna mer pengar, än det mest sannolika resultatet.

  • Borussia Mönchengladbach vinner – 1.44
  • Oavgjort – 4.20
  • Celtic FC vinner – 7.50

Hjärta eller hjärna?

Det är många i Sverige som spelar med hjärtat. Vilket vi gör nu. Sedan finns det de som spelar med hjärnan. Det är inte enkelt att jämföra vilken strategi som är mest lönsam. Främst kan du vinna mest pengar när du spelar med hjärtat. Däremot kan sannolikheten att du vinner pengar på bets öka om du spelar med din hjärna.

Vi kör en mix av båda delarna. Därför kan du läsa om både säkra tips och högoddsare hos oss på Sportal.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]