Boca Juniors - River Plate: Inför matchen, troliga laguppställningar och speltips

Streama Boca – River

Om du är sugen att streama matchen Boca – River kan du skapa ett konto på Bet365. Sedan lägger du in minst 50 kr för att kunna starta och därefter välja matchen för att se den live. Det är hur lätt som helst och du får den med bra bildkvalité, men du kan givetvis samtidigt spela på andra matcher samtidigt som du tittar på denna match.

Matchen skulle egentligen spelats på lördagen, men på grund av regnoväder sköts den upp en dag. Ny avspark är i stället 20:00 söndagen den 11 november.

  • Match: Boca – River, Buenos Aires
  • Datum & tid: Söndag 11 november, 20:00
  • Arena: La Bombonera
  • Stream: Bet365

För att ta del av bet365 live streaming behöver du ha finansierat spelkonto, eller bettat de senaste 24 timmarna. Notera att delar av utbudet kan vara blockerade av din IP-adress. Regler & villkor gäller – 18+

Titta på Boca – River på TV

Om du hellre vill se Boca – River på TV sänder Kanal 9 matchen direkt, där visas den när den startar klockan 20:00. Om du saknar kanalen men ändå vill se på din TV kan du koppla din live stream från dator, mobil eller surfplatta till TV genom en HDMI-kabel eller en Chromecast.

Trolig laguppställning, Boca

Rossi

Buffarini – Goltz – Balerdi – Más

Almendra – Gago

Zárate – Tévez – Cardona

Benedetto

Skador: Lucas Olaza, Frank Fabra, Esteban Andrada
Avstängningar:

Trolig laguppställning, River

Lux

Moreira – Lollo – Pinola – Mayada

Sosa – Fernández – Zuculini – Martínez

Pratto – Borré

Skador: Rodrigo Mora, Nicolás De La Cruz, Leonardo Ponzio, Ignacio Scocco, Enrique Bologna
Avstängningar:

Ett historiskt möte mellan rivalerna

Boca mot River, Superclásico, i en Copa Libertadores-final för första gången någonsin. Det blir inte mycket större än så. De båda Buenos Aires-klubbarna har en lång historia och är dåtidens och även dagens största klubbar i Argentina. Argentinska medier beskriver mötet som ”det största klubblagsmötet världen skådat” och statistik menar att av alla argentinas fotbollsfans är ungefär 70 % antingen Boca eller River- supportrar (40% Boca och 33% River).

River har vunnit sina tre senaste matcher mot Boca vilket talar för dem i denna matchen mot rivalerna. Laget har en historik av att vinna borta mot stadsrivalerna, men visar sig ha svårare hemma, något som talar för att de kommer att spela bra idag. Dock kan detta tala för att de spelar sämre i nästkommande möte på deras hemmaplan.

Hemmalaget Boca har inte spelat oavgjort på sina fyra senaste matcher och gjort sju mål på dem, medan River gjort tre på lika många matcher.

Speltips

Trots bortalaget Rivers fina statistik mot Boca på det senaste tror vi på en jämnare tillställning idag. Ett jämnt möte mellan två passionerade lag kommer att resultera i ett hetskt möte. Boca på sin hemmaarena, och River med sitt starka facit, kan sluta i en rysare. Ett kryss i mötet är vad vi tror på med oddset 2.90 som finns på Bet365.

  • Tips: Oavgjort resultat
  • Odds: 2.90, Bet365
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]