BK Häcken - Östersunds FK: Kan historien upprepas?

Svenska Cupen är känd för att ge något sämre lag en chans att ta sig ut till Europa. Det är ganska vanligt att stora lag floppar i denna cup som många spelare kanske tar lite väl för givet.

Det finns i skrivande stund endast fyra lag kvar i turneringen, och snart ska hälften försvinna. Vilket av lagen BK Häcken och Östersunds FK tror du kommer att gå vidare till finalen?

Är du inte riktigt säker ännu på vilka lag du ska tippa vidare så kan du alltid ta hjälp av vårt speltips. Där kan du få råd om hur vi kommer att spela på matchen, och vilka odds som vi kommer att använda oss av.

Oavsett om du håller med vårt speltips eller inte, så kan du hämta bra information om förutsättningarna inför matchen här.

  • Avspark: Lördagen den 18/3, kl. 18:30
  • Arena: Bravida Arena
  • Visas hos: TV12 & CMore

BK Häcken är favoriter!

Det kanske inte kommer som en överraskning att vi kommer hålla BK Häcken som favoriter i denna match. Laget är regerande mästare från föregående året, och är säkert mycket sugna på att försvara sin titel.

Östersunds FK har en svår uppgift då en lång bortaresa ner till Göteborg kanske kommer att sitta kvar i benen. Däremot kommer det inte finnas några tvivel om att Östersunds FK kommer att ställa upp med bästa möjliga lag för att ta sig vidare till en stundande final i Svenska Cupen.

Så hur tror vi att denna semifinal i Svenska Cupen 2017 kommer att sluta? Kommer vi spela på ett mer stabilt hemmalag som har erfarenheter av att vinna Svenska Cupen. Eller kommer vi istället chansa på ett hungrigt lag som förvånansvärt tagit sig så pass långt i turneringen.

Vi kommer att spela på ett mer säkert resultat som vi tror ha störst chans att inträffa. I flera andra fall så brukar vi tippa för att få ett högre odds i denna typ av match, men inte denna gången. I vårt tipskupong så åker BK Häcken med som vinnare, vilket betalar ut hela 1.90 i odds vid vinst.

  • Vårt speltips: BK Häcken vinner matchen
  • Odds: 1.90
  • Bästa oddsen: bet365

Alla vill vinna!

Att stå som vinnare av Svenska Cupen är väldigt viktigt för ett lag. Det innebär inte bara att man har äran att kalla sig för Sveriges bästa lag under ett tag, utan innebär även att det läggs till fler matcher till lagets spelprogram.

Det är inte vilka matcher som helst som läggs till. Laget som vinner Svenska Cupen kommer att få spela mot andra stora klubbar och till slut nå en av de stora europeiska turneringar som finns. Det kan i sin tur leda till ökade ekonomiska intäkter eller att laget blir mer känt runt om Europa.

Det finns med andra ord väldigt mycket dramatik att uppleva. Vi kan hjälpa dig att se Svenska Cupen live på nätet om du så skulle önska!

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]