BK Häcken – AIK: Tips för storstadsmötet

Det förväntas säkert vara många fotbollsfans runt om i vårt avlånga land som vill se matchen mellan BK Häcken och AIK. Det är därför inte konstigt om det blir folkfyllt på Bravida Arena den 12/3.

Förutom en hel del göteborgare så kan vi nog förvänta oss att ”gnaget” har med sig sina supportrar i ryggen. Det kommer säkert vara viktigt för AIK när de nu tar sig an de reagerande mästarna i Svenska Cupen.

Så hur tror vi matchen slutar? Kommer AIK att slå ut mästarna från Svenska Cupen? Eller är det BK Häcken som försvarar Göteborgs stolthet ännu en gång genom att ta sig vidare.

Glöm inte heller att du kan se Svenska Cupen streams online. Ta en titt in hos CMore & börja titta på fotboll på nätet.

  • Avspark: Den 12/3-2017, kl. 18.30
  • Arena: Bravida Arena
  • Visas hos: CMore

Vi tror på Gnaget!

I vårt speltips i Svenska Cupen så kommer vi att plocka med en seger för AIK. I vår spelkupong så kombinerar vi sedan denna match med andra. Detta för att öka vårt totala odds, vilket självklart leder till att vi kan vinna mer pengar på betting.

Anledningen till varför vi tror att det är AIK som vinner är flera. Den främsta anledningen är att BK Häcken inte har någon vidare statistik mot AIK. BK Häcken har fått se sig besegrade flera gånger och har i skrivande stund inte vunnit någon av de senaste matcherna mot AIK. Då räknat med matcher från både Allsvenskan och Svenska Cupen.

BK Häcken har fördel av sin hemmaarena, men vi tror supportrarna från Stockholm kommer utjämna de fördelar som finns med att inneha hemmaplan. Samma supportrar tror vi kommer sjunga sig hesa hela vägen hem till Stockholm.

Oddset som vi hämta ut för vårt speltips mellan BK Häcken – AIK ligger just nu (9/3) på hela 2.70.

Oddset hämtar vi som vanligt inne hos en välbekant bettingsida. Inne hos Unibet får vi alltid bra odds på svensk fotboll från Svenska Cupen, Allsvenskan och Superettan.

  • Vårt speltips: AIK vinner matchen
  • Odds: 2.70
  • Bästa oddset: Unibet

Jämför bettingsidor & deras odds

Om du ska spela på en match inom svensk fotboll så gäller det att jämföra odds. Att jämföra odds låter dig får en överblick om vilken sida som erbjuder bäst odds online. Du kan då välja att bli en ny medlem inne på denna sida, och då maximera dina chanser att vinna mer pengar.

Att spela på ett bättre odds innebär bara fördelar för dig som spelare. Det låter dig vinna mer pengar, samtidigt som du inte behöver lägga mer pengar som insats. Helt enkelt bara bättre!

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]