Benfica – Napoli: Ödesmatch i grupp B

En grupp i Champions League kan nog knappt bli mer jämn än vad grupp B är. Just nu kan tre lag vinna gruppen, samtidigt som alla dessa tre lag riskerar att missa slutspel.

Inför sista matchen hänger allt på de två matcher som spelas i grupp B. Vi tänkte kolla lite närmare på den kanske allra viktigaste. Den mellan Benfica – Napoli.

Både Benfica och Napoli ligger just nu på slutspelsplats, men tätt bakom så jagar konkurrenten Besiktas.

Avspark: Den 6/12, kl. 20:45
Arena: Estadio de Luz
Visas hos: ViaPlay

Förutsättningar inför matchen

Inför mötet mellan Benfica – Napoli så känner säkert båda lagen till att de är piskade att vinna för att vara säkra för avancemang.

Just nu ligger både Benfica och Napoli på 8 poäng vardera. Tätt bakom ligger Besiktas på 7 poäng. Besiktas spelar sin sista match i gruppspelet mot Dynamo Kiev. En match som Besiktas har en god chans att vinna.

Skulle Benfica vinna över Napoli, så tvingas Napoli att hoppas på att Dinamo Kiev tar poäng emot Besiktas. Annars är äventyret i Champions League över för Napoli.

Raka motsatsen händer om Benfica skulle förlora. Då är det istället Benfica som måste hoppas på Dinamo Kiev.

Skulle matchen mellan Benfica – Napoli sluta oavgjort så tar sig båda lagen vidare om inte Besiktas vinner. Skulle Besiktas vinna sin match, så slutar de som segrare av gruppen, och petar ner Benfica från Champions League slutspel.

1 Napoli 5 2 2 1 9 7 +2 8
2 Benfica 5 2 2 1 9 8 +1 8
3 Besiktas 5 1 4 0 9 8 +1 7
4 Dynamo Kiev 5 0 2 3 2 6 −4 2

Hur vi tror grupp B slutar

Vi tror att grupp B kommer sluta med att det är Napoli och Besiktas som tar sig vidare. Napoli kommer där med att vinna matchen mot Benfica, och Besiktas vinner mot Dinamo Kiev.

Vi kommer därför välja att spela på en dubbel för Champions League grupp B.

Först på att Napoli kommer att besegra Befica på bortaplan, och att Besiktas vinner mot Dinamo Kiev. Även den matchen på bortaplan för vårt tippade lag.

Napoli vinner – 2.87
Besiktas vinner – 2.25
Totalt odds = Cirka 6,45

Streama fotboll från Champions League

Allra bäst är det om du kan följa den spänning som ges av Champions League live. Du kan enkelt streama fotboll från massor av ligor i Europa. Allt från heta derbyn i Italien till El Clasico i Spanien. Allt från publikmatcherna i Tyskland, till den vackra fotbollen i Frankrike.

Allt du behöver för att streama fotboll är ett spelkonto hos vår bookmaker – Bet365. Därifrån kan du streama massor av sport och fotboll online.

Mer information om hur du kan hitta streams till Champions League kan du läsa via vår länk.